2015-2016 yılı Okul Spor Faaliyetleri kapsamında Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 26 Şubat 2016 tarihinde Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Yarı Olimpik Yüzme Havuzunda düzenlenen Okul Sporları kız – erkek Yüzme il birinciliği müsabakaları sona erdi.

Erkeklerde;

50 metre serbest yarışmalarında Emrah Karalök birinci, İhsan Mert Çetin ikinci ve Berkay Ergen üçüncü oldu. 100 metre sırt üstü yarışmalarında Toyanç Karakaya birinci, Alper Özalan ikinci ve Demir Çakır 3. Oldu. 50 metre kurbağalama da Emrah Karalök birinci ve İhsan Metsi Çetin ikinci oldu. 50 metre sırt üstünde ise Emrah Kamalak birinci, İhsan Mert Çetin ikinci ve Abdulkerim Yavuzkan üçüncü oldu.

Kızlarda ise;

50 metre serbestte Nehir Aktaş birinci, Ayşehül Yıldız ikinci ve Burçin Coşgun üçüncü oldu. 50 metre kurbağalama da Döndü Urgenç birinci, Şeyma Gözedici ikinci ve Ebrar Yaylaklı üçüncü oldu. 100 metre serbestte Reyda Yümün birinci ve Doğa Koca ikinci oldu. 100 metre kurbağalama da Tulca Okşar birinci ve Gökçe Yamangil ikinci oldu. 100 metre sırt üstünde ise Tulca Okşar birinci oldu.

www.fibhaber.com olarak sporcularımızı tebrik eder başarılar dileriz.