Nevşehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mustafa Avcı ve Futbol İl Temsilcisi Tolga Karaca Kayseri’de düzenlenen Futbol Buluşmaları toplantısına katıldı.

Futbol İl Temsilcisi Mehmet Tolga Karaca, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mustafa Avcı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer, Milli Eğitim Müdürü Osman Şimşek, Nevşehir Belediyesini temsilen Spor eğitmeni Alper Yalçın, Nevşehir HBV Üniversitesi beden eğitimi öğretmenliği bölüm başkanı Doç. Dr. Yunus Aslan ve TÜFAD temsilcisinin Nevşehir adına katıldığı “Futbol Buluşmaları” toplantısı Kayseri Ommar Otel’de bugün yapıldı.

 ‘’Futbol Buluşmaları’’ toplantısına Nevşehir’den ASKF Başkanı Mustafa Avcı ve Futbol İl Temsilcisi Tolga Karaca’da katılırken ASKF Başkanı Mustafa Avcı yapılan bu toplantıya Nevşehir ili olarak katıldıkları için mutlu olduklarını ve son derece verimli bir toplantı oldu dedi.

Futbol İl Temsilcisi Tolga Karaca ise futbolun gelişimi ve sorunların giderilmesi noktasında verimli bir toplantı oldu Nevşehir’i en iyi şekilde temsil ettik diye konuştu.