Yeni yılın ilk deplasmanından başarı ile dönen Nevşehir Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Basketbol takımı, hedeflerine emin adımlarla ilerlemektedir.
 04 Ocak Cumartesi günü saat 16’da Şanlıurfa Gap Arenada Harran Üniversitesi ile oynadığı müsabakayı 63-47 gibi net bir skorla kazandı.  Müsabakaya çok iyi hazırlandıklarını belirten takımımızın antrenörü Mustafa Yarılı, çok önemli bir maçtı, kazandığımız için çok mutluyuz dedi.
  Takımınızın oyuncularında Barkley ise, iyi hazırlandıklarını ve çok önemli bir galibiyet aldıklarını belirtti. Güçlü bir takıma karşı oynadıklarını belirten Nevşehir Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü başkanı Yrd. Doç. Dr. Özden Taşğın, tedirgin geldiğimiz deplasmandan, nefes aldığımız Nevşehir’imize karşı görevimizi en iyi şekilde yerine getirdiğimizi görmek bize mutluluk verdi. Sadece skor olarak değil ortaya koyduğumuz duruş ve tavırda şehrimiz adına önemli idi. Bu vesile ile başta teknik ekip, oyuncularımıza ve bizden desteğini esirgemeyen bütün NEVŞEHİR sevdalılarına teşekkür ederim dedi.