Nevşehirli Genç teknik adam Ali Çiğdem başkent Ankara'da takımı ilklerspor ile başarıdan başarıya koşuyor... Aslen Nevşehirli olan ve ilk Tedaşsporla başladığı futbola Nevşehir 'de göstermiş olduğu başarılı performansıyla Kırşehirspor başta olmak üzere bir çok kulüpte top koşturmuş Ali Çiğdem faal Futbolculuk yaşamını noktalamasının ardından futbolculuğu gibi şimdide Teknik Direktörlük kariyeriyle de göz kamaştırıyor...

Ankara futbolu bir genç teknik adama daha yüreğini açıyor. Bugün İlklerspor futbol takımının teknik sorumluluğunu üstlenen başarılı çalıştırıcı ilklere imza atmaya devam ediyor.

ONLAR KISA ZAMANDA ANKARA FUTBOLU'NUN GÜNDEMİNE OTURDU

Ankara futbolu bir genç teknik adama daha yüreğini açıyor. Bugün İlklerspor futbol takımının teknik sorumluluğunu üstlenen başarılı çalıştırıcı ilklere imza atmaya devam ediyor. 2. kümeden bir üst lige çıkma başarısı, durmak varmı yok tabi, 1. kümede başarıya devam. Tam 8 maç 8 galibiyet, ne diyelim Ali Çiğdem ve talebelerinin önlemez yükselişine helal olsun diyoruz.



BU FOTOĞRAF NELERİ ANLATMIYOR Kİ ?

Birlikteliğin beraberliğin, sevgi ve saygının başarının temel taşları olduğunu Ankara'nın yeni değeri İlklerspor takımında görebilirsiniz. İşte bu takımda milyarlar oynamıyor, alacağı olan yok, para isteyen oda yok. Onlar futbolu eğlence haline getirmeyi başaran ender takımlarımızdan olsa gerek. Sahaya çıktıklarında sadece futbol oynamayı düşünen bu gençleri, onları antrene eden Ali Çiğdem hocamızı ve tüm yönetim kurulunu tebrik ederken, artık sizlerle futbol daha güzel diyoruz. Evet kaptan Engin'in dediği gibi bizim takım kırmızı beyaz olan Metin hocam. Evet kaptan ben bu takımı pazar günü İlklerspor tesislerinde seyrettim ve keyif aldım, şimdi sizleri daha iyi tanıyorum, yolunuz açık olsun.

haber: metin karagöz/ankara sevdalısı bir adam