Rusya’nın Anapa kentinde düzenlenen Yıldızlar Avrupa Boks Şampiyonası'nda +75 kiloda yarı final müsabakasına çıkan Nevşehirli Milli sporcumuz Duygu Öztürk, Avrupa 3’cüsü oldu. 

Ay Yıldızlı formayla Şampiyonada başarılı maçlar çıkartan Nevşehirli Milli sporcumuz Duygu Öztürk, final şansını kaçırsa da bronz madalyanın sahibi oldu.

8-17 Ekim 2018 tarihleri arasında Rusya’nın Anapa şehrinde düzenlenen Yıldızlar Avrupa Boks Şampiyonası Bayanlar kategorisinde düzenlenen şampiyona da ülkemizi 16 sporcu temsil etti. 75 kg'da Nevşehir'imizi ve Türkiye'mizi temsil eden başarılı boksörümüz Duygu Öztürk, Avrupa 3. olarak elde ettiği bu büyük başarısı ile ülkemizin göğsünü kabarttı.

Şampiyona sonrası Nevşehir'e dönen milli sporcumuz Duygu Öztürk'ü Adnan Menderes terminalinde ailesi, Boks Antrenörü Nedim Baba ve arkadaşları  karşıladılar. 

Elde ettiği Avrupa 3.lüğü nedeniyle çok mutlu olduğunu ifade eden Duygu Öztürk " Başta, aileme hocama ve İl Müdürümüze çok teşekkür ediyorum. Milli formayla daha büyük başarılar imza atmak istiyorum "dedi.

Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer'de sporcumuza çiçek yollayarak kutladı ve  başarılarının devamını diledi.

Bizde FİB Haber Merkezi olarak, Nevşehirli Genç sporcumuzu tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.