Nevşehirspor Transferde atağa kalktı....Kadrosunu Fatih Deniz ve Kaan Demircan'la güçlendirdi...
Nevşehirspor GK Sol Kanat oyuncusu Fatih Deniz ve Tecrübeli Orta saha oyuncusu Kaan Demircan ile sözleşme imzaladı.


Bölgesel amatör Ligde bu yıl Şampiyonluk mücadelesi verecek olan Nevşehirspor'da lig öncesi iki yeni transferle takımı güçlendirdi.

Nevşehirspor GK Transfer komitesi Teknik Sorumlu Bülent Topuzoğlunun raporu doğrultusunda Sol Kanat oyuncusu Fatih Deniz ve Tecrübeli Orta saha oyuncusu Kaan Demircan ile anlaşma sağladı.

Körfez FK, Zonguldak,Bartınspor gibi takımlarda forma giydikten sonra geçtiğimiz yıl Gebzespor’da top koşturan Kaan Demircan, Nevşehirspor’un ‘on numarası’ olarak, kendisini Kırmızı Beyazlı yapan sözleşmeyi imzaladı. Attığı firikik golleri ile adını duyuran ve her yıl 10 gol ortalaması ile oynayan Kaan Demircan, artık gollerini Nevşehirspor için atacak.


Nevşehirsporumuza ve futbolcularimiza hayırlı olsun.

Nevşehirspor camiasında şimdi tüm gözler takımın Gol yollarında ki eksikliğini giderecek bir Forvet arayışına çevrildi.

Bu takıma iyi bir golcü şart

Özellikle spor otoriterlerince takımın genel durumunun ilerisi için umut verici olarak görülmesi fakat gol yollarında eksikliğinin olduğu şeklinde değerlendirmelerin yapılması üzerine taraftarlar son vuruşu iyi tecrübeli bir golcü alınması için bir beklenti içerisine girdikleri belirtiliyor.

Takımda Mücadele iyi, kondisyon iyi, fedakarlık üst düzeyde .Ancak maçtan sonra herkesin ortak teşhisi, pozisyona giriyoruz gol atamıyoruz. Çözüm iyi bir golcü ancak bunu gerçekleştirebilmek içinde Yönetime maddi destek bulmak şart aksi bir durumda bunlara çözüm bulunamaz ise Şampiyonluk yolunda gerek kendi sahamızda gerekse deplasmanlar’da çok zor duruma düşeriz benden söylemesi  ...