Ziraat Türkiye Kupası 1.Tur 10.Grupta takımımız Nevşehirspor Gençlik bugün Saat:15:00 te deplasmanda karşılaşacağı Karaman Belediyespor maçı için Komşu Karaman a giderek maç saatini beklemeye başladı.

Bu sezon 51. kez oynanacak Türkiye Kupası, 19-20 Eylül tarihlerinde “Türkiye Kupası Türkiye’yi Kucaklıyor” sloganıyla başlıyor. 5’i eleme, 3’ü grup ve final olmak üzere 8 tur sonunda tamamlanacak Türkiye Kupası Şampiyonası’nda toplam 156 takım mücadele edecek. 81 ili temsilen, 32 Bölgesel Amatör Lig Takımı ve Spor Toto 3. Lig’den 54 profesyonel takımın yer aldığı 1. Eleme Turu’nda, takımlar rakipleriyle tek maç eleme usulüne göre karşılaşacak.

 

Buna göre bu sezon ilimizi Bölgesel Amatör Ligi 5.Grupta temsil edecek olan Nevşehir Spor, Türkiye Kupası’nda 19 Eylül 2012 Çarşamba Günü saat 15.00’de Karaman Belediyespor ile bir üst tur için kapışacak.

 

Nevşehir Spor Kulüp As Başkanı Sedat Cantekin; bu önemli maça takım halinde hazır olduklarını dile getirerek sahaya mutlak galibiyet için çıkacaklarını belirtti. Nevşehir adını üst turlara çıkaracak güçlerinin olduğunu ifade eden Cantekin, deplasmanda oynayacağımız Karaman Belediyespor maçında lig öncesi son ciddi prova niteliğini taşıyacak olması adına da önem arz ettiğini belirtti.