NEVŞEHİR(MHA) Yeni sezonda yine Nevşehir’i Bölgesel Amatör Futbol liginde temsil edecek olan Nevşehir Spor GK’de derin transfer operasyonu sürüyor.

Nevşehirspor GK'de Toplu İmza Töreni Düzenlenecek 

Ekim ayında başlaması beklenen lig öncesinde ramazan ayı süresince transfer çalışmalarını tamamlamak isteyen Kulüp yönetiminin şu ana kadar anlaşmaya vardığı 13 Transferinin olduğu bildirildi.

Edinilen bilgiye göre; Nevşehir’de kulüp, taraftar, halk ve basın arasında bir bütünlüğün sağlanması durumunda takımın yeni sezonda hedefi şampiyonluk olacak. 4 sezondur BAL Liginde mücadele edip bir türlü şampiyon olamayan ve Nevşehir’i Profesyonel liglerde temsil etme başarısına ulaşamayan Nevşehir Spor GK Yönetimi transferleri tek tek değil, toplu bir şekilde basın aracılığıyla kamuoyuna tanıtmanın planlarını yapıyor.

Nevşehir Gazi Stadında düzenlenmesi planlanan toplu imza töreniyle birlikte sezon hazırlıklarına hızlı bir giriş yapmayı planlayan Kırmızı Beyazlı takımın yönetiminin Teknik Direktör Bülent Topuzoğlu’nun raporları doğrultusunda anlaşma imzalanan futbolcuları kısa zaman içerisinde objektiflerin karşısına çıkaracağı bildirildi.