İkinci yarı hazırlıklarını Antalya'da günde çift idmanla sürdüren Nevşehirspor'un devre arasındaki ilk hazırlık maçında Sökespor'la 1-1 berabere kaldı.

Bölgesel amatör lig 5.grupta mücadele eden Nevşehirspor Antalya kampında yaptığı ilk hazırlık maçında Sökesporla 1-1 berabere kaldı. Nevşehirspor müsabakaya İsmail ,Ömer, Faruk, Ferhat, Ahmet Keleş ,Recep ,Serhat ,Yannik, Serdar Kılıç ,Furkan, Hakan Doğan onbiri ile sahaya çıktı.

Karşılaşmanın 25.dakikada yediği golle 1-0 geriye düşen Kırmızı Beyazlı takımımız bu gole 35.dakikada Hakan Doğan karşılık verdi. İlk yarı da bu sonuçla bitti. İkinci yarıda her iki takımında gol girişimleri sonuç vermeyince müsabaka 1-1.sona erdi. Nevşehirspor ilk hazırlık maçında oynadığı güzel oyunla ikinci yarı için büyük umut verdi.

Nevşehirspor, Cumartesi günü Atakum sporla ve 3.Ocak'ta Bartınsporla oynayacağı hazırlık maçlarıyla ikinci yarı hazırlıklarını sürdürecek.  Daha sonra Antalya kampını tamamlayacak olan Kırmızı beyazlı ekibimiz 4 Ocak Perşembe günü  Nevşehir'e dönecek.

Haber: Mustafa Ferveren