Bölgesel Amatör Lig 6. Grup’ta yer alan Nevşehirspor, deplasmanda 29 Ağustos Pazartesi günü saat 16.00’da Ahi Stadı’nda karşılaşacağı Kırşehirspor maçının hazırlıklarına devam etti.

Bugün oynanan hazırlık maçında Nevşehirspor Malatya Yeşilyurt Belediyespor'u 2-1 kazandı.


NEVŞEHİRSPOR 2 YEŞİL YURT BELEDİYESPOR 1

Goller 20 Ridvan, Dakika 44 Aydin Dakika 3 Lorris

Nevşehirspor Teknik Direktörü Erol Azgın, “31 Temmuz’da başlayan çalışmalarımız yoğun şekilde devam ediyor. Yeni sezona önce kondisyon sonra yeni kurulan bir takım olmamız hasebiylede birbirini tanımaları ve uyumları için hazırlık maçlarıyaptık. Bu Hazırlık maçlarında futbolcularımızı tanıma imkânım oluyor” dedi.

Nevşehirspor Teknik Direktörü Erol Azgın yönetiminde devam eden hazırlıklar, maçın oynanacağı 29 Ağustos Pazartesi gününe kadar devam edecek.

Kırşehir Deplasmanında ilk ciddi sınavını Ziraat Türkiye Kupası’nda vereceklerini belirten Kırmızı-beyazlı ekibimizin genç çalıştırıcısı Erol Azgın, “Geçen yılki kadromuzun büyük bölümünü değiştirdik. Yeni Kaliteli isimler takviye ettik. İyi bir takım kurduğumuza inanıyorum. Ligde zirve mücadelesi vereceğiz. Sezon hazırlıklarımız yoğun şekilde sürüyor. Futbolcularımız güç depolamaya çalışıyorlar. Hazırlık maçlarında tanımaya çalıştığımız futbolcularımızın ligde başarılı olacağına inanıyorum. Yeni sezona Türkiye Kupası karşılaşmaları ile başlayacağız. Ahi Stadı’nda Kırşehirspor ile ilk ciddi mücadelemiz olacak. Tur atlayan taraf olmak istiyoruz. Taraftarlarımızın desteğiyle ezeli rakibimizi yenersek camiada moraller daha hızlı yükselir. Taraftarımız desteğiyle galip gelen taraf olmak istiyoruz. Ligin başlama tarihi olan 24 Eylül’e kadar eksiklerimizi tamamlamaya çalışacağız. Son olarak kadromuza "Trinidad And Tobagolu, Quesi Jonathan WETSON isimli forvet oyuncusunu kattık. Eğer takımda bir eksiklik görür ve gerekli şartlar oluşursa, kadroya belki 1-2 futbolcu daha katmayı düşünebiliriz. ” dedi.

Öye yandan yeni sezon hazırlıkları kapsamında bugün Gazi stadında Malatya Yeşilyurtspor'la karşılaşan Nevşehirspor karşılaşmayı 2-1 kazanırlen oynadığı futbolla taraftarlarına umut verdi.

 Mustafa Ferveren