Kırmızı Beyazlı ekibimiz Nevşehirspor GK.yarın deplasmanda Kozan Belediyespor karşılaşmasından süpriz yaparak puan yada puanlarla dönmek istiyor. 
Şampiyonluk mücadelesi veren Kozan Belediyespor ilk yarıda oynadığı 13 maçta topladığı 30 puanla maçın favorisi. Nevşehirspor GK de oynadığı 132 maçta topladığı 17 puanla grupta 8.sırada yer alıyor. Hatırlanacağı üzere Ekibimiz Nevşehirspor ilk yarıda karşılaştığı Kozan Belediye sporu kendi evinde 4-0 gibi farklı bir skorla yenmeyi başarmıştı... İlk yarıdan bu yana her iki takımdada önemli değişiklikler yaşandı. Ekibimiz Nevşehirspor a bu maçta başarılar dilerken Kozan Belediye spor da ise hedef iyi futbol mutlak galibiyet: İşte Kozan Cephesinden haberler;


 DEMİROVİÇ : HER MAÇ FİNAL

Öncelikle transfer hakkında konuşan Demiroviç ” Bu takıma transfer yapılmasını ben istemedim. Çünkü benim tüm futbolcularım çok kıymetlidir. Öncelikli hedefimiz takımımızı korumaktı. Takımımımdan 3 oyuncu ayrıldı.Emre Geben, Ali Vurmaz ve Murat Şeker’e bundan sonraki kariyerlerinde başarılar diliyorum. Gidenlerin yerine ise Nevşehir’den İlyas Aksu’yu, Toroslar’dan ise Raşit’i alarak transferi kapattık.” dedi.

Bundan sonraki süreçle ilgili konuşan Demiroviç ” Bu ligde kimsenin hata yapma lüksü yok. Bundan ötürü her maça final gözüyle bakarak kademe kademe ilerlemek istiyoruz. Diğer rakiplerin ne yaptığı bizi ilgilendirmiyor. Bu sebeple ilk final maçımız olan Nevşehir maçında iyi oynayarak kazanmak istiyoruz. Şu anda hedefimiz ilk dört. İlerleyen süreçte şartlarımıza göre bakacağız.” dedi.

Taraftara dair de birkaç söz söyleyen Demiroviç ” Futbolcularım ve ekibimiz durmadan çalışıyoruz. Elimizden geleni yapıyoruz. Taraftarlardan isteğim, bu maçta hiç susmadan takımımızı desteklemeleridir. İnşallah maç sonunda birlikte galibiyet kutlaması yaparız.” diyerek sözlerini bitirdi…

Haber : Enes KARADUMAN / kozan Belediyespor