Nevşehir Spor, Kayseri Yol Sporu Gazi Stadyumundan 4-0 mağlup etti. Nevşehirspor GK Ve bu galibiyetle haftayı 10 puanla liderlik koltuğunda geçti.

 Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta mücadele eden temsilcimiz Nevşehir Spor, ligin beşinci haftasında Kayseri Yol Sporu Gazi Stadyumunda konuk etti. Gerek liderlik mücadelesi taşıması gerekse havalarında güzel olmasıyla birlikte Maça Nevşehirli taraftarlar büyük ilgi gösterdiler.

Gerek Açık Trübünler gerekse kapalı trübünlerin büyük coşkusu yıllar önce Efsane Nevşehirspor'un 3. ve 2. Liglerdeki günlerini hatırlatırken Nevşehir taraftarlarının Nevşehirspor'a bağlılığı ve sevgisininde en net görüntüsü oldu.

Oldukça keyifli ve bir o kadarda centilmence geçen karşılaşmada AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz , Murat Göktürk ile Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer'de protokol trübününde ki yerlerini aldılar.

Maç öncesi Genç Meterisler Taraftar Grubu Başkanı Ahmet Yetişir Nevşehir Milletvekilelrine Çiçek takdim ettiler.

Nevşehirspor GK Maça hızlı başladı . Yusuf 'un 4.Dakikada attığı golle maçta 1-0 öne geçen Nevşehirspor ilk yarının 39.Dakikasında bu sefer Buzo'nun şık kafa vuruşuyla farkı ikiye çıkardı ve maçın ilk devresi Nevşehirspor'un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

Maçın ikinci yarısında da üstün olan taraf Kırmızı Beyazlı ekibimiz Nevşehirspor'du... Her iki takımın karşılıklı atakları maçın son dakikasına kadar sonuç vermeyince artık maç bu skorla 2-0 bitecek derken Karşılaşmanın 90. ve 90 +2 dakikasında oynadığı güzel oyunuyla maçın adamı olan Ulaş la bulduğu iki muhteşem golle maçın sonucunuda belirledi. 
Nevşehir Spor: 4 Kayseri Yol Spor: 0...

Maç sonunda taraftarlar Milletvekili Mustafa Açıkgöz'e tezehuratlarıyla sevgi gösterilerinde bulunurlarken Milletvekili açıkgöz'den haftaya deplasmanda oynanancak olan Yeşil kırşehirspor maçı için otobüs isteğinde bulundular.Açıkgöz, bu isteği geri çevirmedi ve karşı trübünlere el işaretleriyle selamladı.

Nevşehir Spor: 4 Kayseri Yol Spor: 0...
 LİDERE SELAM DUR !!!
MAÇ SONUCU.
NEVŞEHİRSPOR 4-0 KAYSERİ YOLSPOR

Gol ( Yusuf,buzo,ulaç 2)

Maçtan Notlar:
Maç genelinde olduğu gibi Atılan ilk gol sonrasında da  sahada Ulaş Show vardı... Yusuf'un golüyle daha maçın 4.dakikasında 1-0 öne geçen Nevşehirspor'un futbolcuları Hazırladıkları muhteşem görsel showla golü süsleyen Kırmızı Beyazlı Futbolcular Nevşehirspor taraftarlarından uzun süre alkış topladı.

Maçı izleyeneler arasında Eski Nevşehirsporlu şuan 2.Ligde Konya Anadolu Selçukspor un kaleci antrönörü Kaleci Mehmet Gönenir de vardı.

Bülent Topuzoğlu'nun takımdan ayrılmasından sonra ilk maçına çıkan T.Direktör Yahya Ünal takımına aşıladığı cesaretli ve sürekli gol arayan ofansif futbol anlayışıyla geçer not aldı.

Kayseri Yol Spor'u 4-0 net bir skorla geçmeyi başaran Nevşehirspor 'un önümüzdeki hafta rakibi deplasmanda Y.Kırşehirspor. Bu maça Nevşehirli sporseverlerin büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

Yeni lider Nevşehirspor...
Maç eksiği ile en avantajlı takımlar Yozgatspor ve Kırıkkalespor olurken, liderliği devralan takımlar maç fazlası ile Nevşehirspor ve Kazanspor oldu. 6.Grupta muthiş mucadeleler gözlerden kaçmıyor. Diger gruplarda 6.hafta sonunda kopmalar başlamışken, 6.grupta 7.sırada olan Kırşehirspor dahil herkes potaya girmiş durumda. Nevşehirsporumuz bakalım Haftaya Kırşehirspor deplasmanında liderliğini koruyacak mı ? Yeni T.Direktörümüz Yahya Ünal'ın Kırşehirli olması da bu maça ayrı bir önem katıyor.


Diğer Maçlar

Kazan Belediyespor 2 - 1 Yeşil Kırşehirspor
Hacılar Erciyes 0 - 3 Çankırı Bld GK
Türk Metal Kırıkkale 2 - 1 Yıldızeli Birlikspor

Sivas Emniyetsporgücü 1 - 1 Azatlıspor
Kayseri Şekerspor 3 - 1 Yeni Altındağ Bld.
Nevşehir’in Bölgesel Amatör Lig ekibi NevşehirSpor GK bu hafta sonunda kendi taraftarı önünde ve sahasında Kayseri Yol Spor’u Gazi Stadyumunda konuk etti. Nevşehirspor GK Yusuf, Buzo, Ulaç(2) attığı gollerle rakibini 4-0 yenerek ligde Liderliğe yükseldi. Şampiyonluğa giden yolda büyük bir şans elde eden NevşehirSpor GK yüzleri güldürdü.

6.Hafta sonunda Puan Durumu: