Nevşehirspor Kulüp Başkanı Salih Dirikoç, kendilerine 3.lig bileti getirecek bu önemli maça tüm taraftarları davet etti. Başkan Dirikoç, www.fibhaber.com spor servisine yaptığı açıklamada, yıllardır bekledikleri özlemin son 90 dakikasına geldiklerini söyledi.

Nevşehirsporun, futbolcusuyla, teknik ekip ve yönetim kadrosuyla, taraftarlarıyla final maçına hazır olduklarını belirten Dirikoç," Nevşehirspor türk futbol ailesinin en köklü kulüplerinden biri. Onlarca yıldızını Türk futboluna kazandırmış tarihi şanlı başarılarıyla dolu bir kulüp.Mazimizi arıyoruz" dedi.

Bu yıl göreve geldikten sonra, vefa ve diriliş yılı olarak yeniden küllerinden doğmayı slogan olarak benimsediklerinin altını çizen Dirikoç,  Bütün şehir hasretle 90 dakikanın sonunda şampiyonluk kupasını bekliyor. Elimizden gelen herşeyi yaptık, takımımız hazır, şehrimiz hazır, taraftarlarımız hazır. Binlerce taraftarlarımız Ankara'ya akına hazır şeklinde konuştu. 

Yarın Ankara tarihi günlerinden birini yaşayacak. Nevşehirspor'un bulunduğu ligi hak etmediğini her maçına takımına gönül vermiş binlerce centilmen taraftarlarıyla bu takımın bir üst ligi fazlasıylka hak ettiğini ifade etti. Nevşehir'in bir futbol kenti olduğunu söyleyen Dirikoç, İnşallah yarın 13 yıllık özlemi sona erdireceğiz dedi.