Hazırladıkları Kumanyaları yanlarında götüren Nevşehirsporun efsane taraftar grubu Genç Meterisliler ve Diriliş 50 taraftar grubu, bugün oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası 2.Tur maçında takımlarını desteklemek için Bolu'ya hareket ettiler.

Konu hakkında FİB Haber Merkezine açıklamada bulunan Genç Meterisliler Taraftar Grubu Başkanı Mustafa Şekerli de takımımızı Lig öncesi oynayacağı bu zorlu kupa maçı öncesinde, yine aynı bundan öncesinde de olduğu gibi bundan sonrada tam destek vermek için mesafeler hava şartları ve koşullar fark etmeksizin Nevşehirsporumuzun yanında olmayı sürdürüyoruz. Bu sabah saatlerinde Gazi stadı önünde buluştuğumuz taraftarlarımızla Bolu ya gidiyoruz. İnşallah güle oynayan gittiğimiz Bolu'dan yine turu geçmiş olarak geliriz. Herkesin destek ve dualarını bekliyoruz dedi.

Nevşehirspor Diriliş 50 Taraftar Grubu Başkanı Muhammet Sönmez de," Bugün Günlerden Nevşehirspor! İnşallah önce kupa maçında Bolu'dan, sonrada ligin ilk maçı Yozgatspor deplasmanlarından güzel sonuçlarla döneceğimize inanıyoruz. Bu şehre gönül veren Diriliş 50 taraftar grubu olarak bu yıl sezon sonunda Şampiyon olup 3.Lige çıkarak Dirilişimizi tüm şehir olarak kutluyacağız. Takımımıza Boluspor ve Yozgat maçında başarılar diliyorum" dedi.




Haber: Mustafa Ferveren