Nevşehirspor ile Yozgatspor arasında oynanan Anadolu derbisinde centilmenlik ve dostluk adına örnek görüntüler yaşandı.

Nevşehirspor'un cefakar Genç Meterisliler taraftar grubunun başlattığı örnek uygulama ile hafta sonunda misafir ettiği Yozgatsporlu rakip taraftarları şehir girişinde çiçeklerle karşıladı. Komşu ​Yozgatspor’un Nevşehirsporlu taraftarlarımızca bu şekilde centilmence karşılanmış olması, maçı izlemeye giden yöneticileri de hayli mutlu etti. 

İki takım açısından da oldukça büyük önem taşıyan maç öncesinde Yozgatspor taraftarlarını çiçeklerle karşılayan Nevşehirspor Genç Meterisliler taraftar grubu maç öncesinde de Yozgatspor takımını Nevşehirspor tribünlerine davet etti.


Nevşehirspor Ezber bozdu!

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Kırmızı Beyazlı ekibimiz sezon sonunda şampiyon olur olmaz bilinmez ama Gönüllerin Şampiyonu olacağını şimdiden söylemek yanlış olmaz. Özellikle Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici ile birlikte Nevşehirsporda güzel işlere imza atılıyor. Başkan Leblebici ile birlikte Nevşehirspor'da Türk futboluna değer katan ve öncülük eden bir takım uygulamalar şimdiye kadar yaşanan ve yaşanmışlara inat Sporun dostluk kardeşilik oyunu olarak bir temaşa sanatı olduğunuda apaçık gözler önüne seriyor. Şimdiye kadar Grubumuzda yer alan tüm komşu şehir takımlarıyla yaşanan futbol ve spor dışı tüm çirkin hareketler Dünya barış kenti Nevşehir'de Başkan Leblebici öncülüğünde ve taraftarlarımızın sağduyulu hareketleriyle güzel ve örnek bir eyleme dönüşmesi tüm sporseverlerce alkış topluyor.


Haber: Mustafa Ferveren