NEVŞEHİRSPOR  TARAFTARLAR GRUBU’NDAN ÜNVER’E ZİYARET

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehirspor Taraftarlar Grubu Başkanı Ahmet Yetişir başkanlığındaki heyeti kabul ederek bir süre görüştü.

Nevşehirspor Taraftarlar Grubu Başkanı Ahmet Yetişir ile grup üyeleri Erdal Durmaz, Mehmet Derin ve Çetin Tibet, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i ziyaret ederek bir süre görüştü.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, ziyarette kulüpte gerçekleşen transferlere yönelik olarak Nevşehirspor taraftarlar Grubu  Başkanı Ahmet Yetişir’den  bilgiler aldı. Yetişir, Nevşehirspor’un yerinin BAL ligi olmadığını ve potansiyel gücü nedeniyle süper lige yakışan bir özellikli olduğunu dile getirerek her zaman için Nevşehirspor’un başarısı için çaba harcanması gerektiğini ifade etti. Yetişir, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’e Nevşehirspor’a yaptığı katkılardan dolayı Nevşehirspor Taraftarlar Grubunun   teşekkür plaketini  takdim etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden  Ünver, Nevşehirspor’un  Cantekin ailesinin de ciddi ve kararlı yaklaşımları ile önemli bir noktaya ulaştığına inandığını dile getirdi. Ünver, Nevşehirspor’un karşılaşmalarına çok gelmek istemesine karşın yoğun çalışma temposu nedeniyle bunu gerçekleştiremediğini belirtti. Ünver “İnanın fırsat bulamıyorum. İnan yüreğim Nevşehirspor ile birlikte.”dedi.

Yeni görev süremde ilk projelerimden birisi Nevşehir’e bir stat kavuşturmak olacak. Yeri ve projesi hazır.  Sosyal eğlence şölenlerinin bile yapılacağı bir stad. Bu yöndeki bir eksikliğimizi de gidereceğimize inanıyorum. Böyle bir güzel stada da güzel bir takım yakışır.”dedi.