Bal Ligi BAL 6. gurupta yer alan Nevşehirspor GK sezonun ilk müsabakası için yarın Kırıkkale deplasmanına gidiyor.

2015 -2016 sezonunun ilk maçı için ev sahibi Türk Metal Kırıkkalesporun konuğu olacak olan Nevşehirsporlu taraftarlar için ücretsiz otobüs kaldırılacağı bildirildi.

Nevşehir milletvekilleri Mehmet Varol ve Mustafa Açıkgöz´ün destekleriyle Kırıkkaleye gidecek olan taraftarlar için 20.09.2015 Pazar günü sabah 09.30´da Nevşehir merkez Alibey camii önünden ücretsiz iki adet otobüs kaldırılacak.

Konuya ilişkin olarak Genç Meterisliler ve Nevşehirspor taraftarları topluluğunun Başkanı Ahmet Yetişir yaptığı açıklamada bütün Nevşehirli sporseverleri takımlarına sahip çıkmaya ve destek olmaya çağırdı. Birlik ve beraberlik mesajları veren Başkan Yetişir takımın taraftara ihtiyacı olduğunu, günü bir olma ve beraber olma günü olduğunu belirtti.

Nevşehirli milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Mehmet Varol´a sağladıkları ücretsiz 2 otobüs desteklerinden dolayı teşekkür eden Yetişir, aracı olmayan ama müsabakayı seyretmek isteyen bütün taraftarları Alibey camii önünde buluşarak Kırıkkale´ye götüreceklerini ve takımlarını ilk deplasmanda yalnız bırakmayacaklarını söyledi.