Bal ligi 6.Grupta mücadele veren Kırmızı - Beyazlı ekibimiz Nevşehirspor GK'de herkes tek yumruk oldu. Hafta sonu zorlu Altındağ Belediye Sporu kendi saha ve seyircisi önünde yalnız bırakmayan AK Parti 26. dönem Nevşehir Milletvekili Adayları Mustafa Açıkgöz , Murat Göktürk , Ebubekir Gizligider ,AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Ali Tanrıver,  AK Parti Gençlik Kolları Başkanı M.Rauf Yanar ve gençlik kolları yönetimi maç bitiminde Nevşehirsporlu futbolcuları galibiyet için teker teker kutladılar.

Yine AK Parti Gençlik Kollarının maç öncesi taraftarlara Türk Bayrağı dağıtmasıyla bir anda Trübünler tamamen Kırmızı Beyaza boyandı.

MHP İl Başkanı Göksel Taşçı ve MHP Nevşehir 26. dönem Milletvekili Adayı Mehmet Varol da açık trübünden maçı izledi. Varol zaman zaman taraftarlarla birlikte tezahuratlar yaparak takımımıza destek oldu.

Özellikle Genç Meteris Taraftarlar Grubunun özverisi ile maç boyu susmayan taraftarların  koro şeklinde "NEVŞEHİR" sesleriyle şehri inletmeleri Maç boyunca muhteşem görüntülerin yaşandığı karşılaşmada alınan 2-1 lik galibiyet akıllara kalan güzel karelerdi.

Hiç şüphesiz bu galibiyetin mimarlarından Buzo ve kaptan Ulaç bu ilgiden en çok nasibini alan futbolcular olarak ön plana çıktılar.

Yine maç sonunda Nevşehirspor takımının futbolcuları taraftarlarla galibiyeti kutlamasıda görülmeye değerdi.