Kırmızı Beyazlılar Kendi Sahasında Kaybetmeyi Sürdürdü

Nevşehir Spor GK  2 -  Yeşil Kırşehir Spor  2

NEVŞEHİR(MHA) Bölgesel Amatör Ligdeki temsilcimiz Nevşehir Sor GK, sezon başından bu yana kendi sahasında kaybetme alışkanlığını hafta sonunda devam ettirdi. Yeşil Kırşehir Spor karşısında uzun süre maçı mağlup sürdüren Nevşehir Spor GK, 1 Puanı son dakikalarda kurtardı.

Ligin 10. haftasında kendi sahasında ve taraftarı önünde Yeşil Kırşehir Spor takımını ağırlayan Kırmızı Beyazlı takımımız ligin ilk yarısında kalesinde gördüğü iki gole uzun süre yanıt veremedi. Ligin ilk yarısını 2-1 lik sonuçla mağlup kapatan Kırmızı Beyazlılar, sakatlıklar nedeniyle sık sık duran maçın uzatma dakikalarında bir puanı oldukça zor kurtardı.

Deplasman karnesi iç saha performansına göre daha iyi olan Nevşehir Spor GK da Gazi stadında elde edilen beraberlik taraftarı da mutlu etmedi. Kendi sahasında kaybetme alışkanlığını bir türlü üzerinden atamayan Nevşehir Spor GK, önümüzdeki hafta ligin 11. haftasında grupta liderlik yarışı veren Sincan Belediye Spor takımı ile deplasmanda karşılaşacak.

Sahaya Defalarca Sedye Girdi…

Nevşehir Spor ile Yeşil Kırşehir Spor takımları arasında oynanan bölgesel amatör futbol ligi maçı defalarca sakatlıkların yaşandığı ve defalarca sedyenin sahaya girdiği bir maç olarak hatırlanacak.

Yeşil Kırşehir Spor’lu futbolcuların sık sık gerek galibiyeti korumak, gerekse vakit geçirmek adına kendilerini yere atmaları ve uzun süreler yerden kalkmamalarına maçın orta hakemi de göz yumdu.

Hal böyle olunca maç sık sık sakatlıklar nedeniyle durdu. Yeşil Kırşehir Spor’lu bir futbolcu korner çizgisinin hemen yanında 20 dakikaya yakın bir süre ambulansın gelmesini sedye üzerinde bekledi. Ambulansın her zaman olduğu gibi kale arkasında değil de stat dışında bulunması da dikkat çekiciydi.

Açık Tribünde Tuvalet Krizi…

Nevşehir Spor – Yeşil Kırşehir Spor maçında açık tribünlerde bulunan Nevşehir Spor GK taraftarları maçta tuvalet krizi yaşadı. Rakip taraftarların açık tribünde bulunan tuvaletin hemen yanındaki alana alınması nedeniyle Kırmızı Beyazlı taraftarlar bu maçta tuvalet ihtiyaçlarını stat dışında karşılamak zorunda kaldı. Rakip taraftarların bulunduğu alana hiçbir Nevşehir Spor taraftarı alınmadı.

Emniyet Tedbirleri En Üst Seviyede İdi…

Bölgesel amatör ligde şu ana kadar Nevşehir Spor GK’nün oynadığı hiçbir maçta bu kadar emniyet tedbiri görülmedi.

Maçta olayların çıkabileceğini hesaplayan emniyet güçlerinin özellikle taraftarların bulunduğu her alanda yer aldığı gözlenirken, maçın son dakikalarda gelen golle beraberlikle tamamlanması üzerine maç sonunda olay yaşanmadı.

Maçın orta hakeminin maç süresince gösterdiği yönetime tepki gösteren Kırmızı Beyazlı taraftarın tepkisi de sözlü ifadelerden öte gitmedi.

Numanoğlu’nun İkinci Puanı

Teknik Direktör Sait Taş ve yardımı antrenörün kaçmasının ardından Nevşehir Spor GK’nün başına getirilen teknik direktör Levent Numanoğlu takımın başında çıktığı iki maçta iki beraberlik aldı.

Henüz galibiyet sevinci yaşayamayan teknik adamın maç boyunca istediği futbolu sahada uygulayamayan futbolcularına sık sık müdahale ettiği gözlenirken, Keçiören Bağlum Spor deplasmanında alınan 1 puanın ardından Yeşil Kırşehir Spor maçında da 1 puanla yetinilmesi teknik adamı da bir hayli üzdü.

Bu arada Nevşehir Spor teknik direktörü Levent Numanoğlu’nun oynanan iki maçın ardından lig arasında yapılması planlanan transferler için şimdiden arayış içerisine girdiği, kulüp yönetimi ile de bu konuyla ilgili istişarelerde bulunmaya devam ettiği belirtiliyor.