Kırmızı -Beyazlı Temsilcimiz Nevşehirspor  ilk üç haftayı 2 galibiyet ve 1 beraberlikle tamamlarken rakip Akşehirspor'un ise 2 Galibiyet ve 1 yenilgisi bulunuyor. Akşehirspor son haftanın kapanış maçında Adana temsilcisi Hadırlıgücü'nü kendi evinde 2-0 lık net sonuçla yenmeyi başarırken Nevşehirspor Hadırlıgücü ile deplasmanda oynadığı maçta 1-1 berabere ayrılmıştı.

Ligin ilk haftasında Selçuklu Belediyes Sporu 1-0 la geçen, ikinci haftada dış sahada Ceyhanspor’a 3-0 yenilen Akşehirspor Adana temsilcisi Hadırlıgücü'nü kendi evinde 2-0 lık net sonuçla yenmeyi başardı.Bu sonuçla 3 haftada topladığı 6 puanla şuan ligde 2.sırayla aynı puan ve averajla 6 .sırada yer alıyor...

Nevşehirspor’da hedef mutlak galibiyet ! / FİB Haber Özel


Nevşehirspor ise ligin ilk üç haftasında topladığı 7 puanla şuan grupta liderlik koltuğunda oturuyor. Kendisi gibi sezona Şampiyonluk ve 3.Lig heaplarıyla başlayan Akşehirspor-Nevşehirspor maçı nefesleri kesecek ve zorluk derecesi yüksek bir karşılaşma olması bekleniyor.

Özlemini kurduğumuz Nevşehirspor için Yıllardır hedeflediğimiz 3. lig yolunda iddialı bir takım kuruldu. Bütün Nevşehir halkı olarak Nevşehir Spor'un etrafında kenetlenerek tüm gücümüzle destekleyelim. Şu bilinmelidir ki bu takım kimsenin değil Nevşehir'in takımıdır. Ve bu takımın şampiyonluğu adına sorumululk alan ve maddi manevi hiçbir fedekarlıktan kaçınmayan Büyük Başkan Necmi Cantekin ve ekibine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.Şimdi gün birlik zamanıdır" .

Büyük taraftarımızın İstanbul, Ankara, Bursa ve birçok şehirden ve yurt dışından www.fibhaber.com aracılığı ile gönderdiği destek mesajlarına teşekkür ediyoruz. Taraftarımızın da dediği gibi kazanmak ya da kaybetmek değil mühim olan takımımıza destek olmak.

Kocaman yürekli futbolcularımız ve taraftarlarımızla bu sene hedefimize ulaşacağız. İyi ki varsın BÜYÜK NEVŞEHİRSPOR TARAFTARI! 
İşte bu hafta karşılaşacağımız önemli karşılşamada Akşehirspor u gelin birlikte tanıyalım;

Nevşehirsporumuz,Hafta sonu Akşehirspor karşısında!

Teknik Direktör Niyazi Kart yönetimindeki Akşehirspor da Nevşehirspor gibi Kırmızı-Beyaz renklere sahip olup maçlarını Nasreddin Hoca Stadyumu’nda oynuyor. Takımın en etkili silahı şüphesiz Geçtiğimiz sezonu sezonu 23 golle tamamlayan gol kralı futbolcu Rafet Çetinkaya....Akşehirspor Takım kadrosu;
-Mehmet Kayan (iç transfer)
-Muhammet Aksoy (iç transfer)
-Ali Filiz (iç transfer)
-Yusuf Bardakçı (iç transfer)
-Rafet Çetinkaya (iç transfer)
-Gürhan Özay (iç transfer)
-Kenan (savunma - Çumra)
-İrfan (kaleci - Aksaray)
-Nuri (savunma - Sarayönü)
-Servet (orta saha - Sarayönü)
-Murat (forvet - Çumra)
-Uğur (orta saha - Kozan Belediyespor)
-Bengi (forvet - Anadolu Selçuklu)
-Abdülkadir (savunma - Anadolu Selçuklu)
-Rafet (savunma - Sarayönü)
-Yunus Emre (sol bek - Sarayönü)


untitled-2-copy-027.jpg