Nevşehir’i 5. Kez Bölgesel Amatör ligde temsil edecek olan Nevşehir Spor GK’ nün zorlu lig maratonu bu hafta sonunda başlıyor.

Nevşehirspor'da Hazırlıklar sürüyor...

Hafta sonu deplasmanda Bölgesel Amatör Lig altıncı gurupta MKE Türk Metal Kırıkkale Spor karşılaşması ile bu sezonun ilk müsabakasına çıkacak olan kırmızı beyazlı ekibimiz Teknik direktör Bülent Topuzoğlu gözetiminde çalışmalarını sürdürdü. Teknik ve taktik ağırlıklı çalışmada oyuncuların bir hayli moralli oldukları gözlemlendi. 

Nevşehirspor İçin Özellikle İlk iki hafta çok önemli...!

Şampiyonluk parolasıyla yola çıkan grubun güçlü takımlarından
 MKE Türk Metal Kırıkkale Spor ile hafta sonu Deplasmanda sonrasında Yozgatspor'la içerde kendi sahasında mücadele verecek olan Nevşehirspor'da bu iki maçı kayıpsız kaparsa hedefleri için büyük şans yakalayacak.

NEVŞEHİRSPOR KRİTİK ANALİZ!!!

Nevşehirspor GK sezon öncesi hazırlık karşılaşmalarında ve oynadığı iki Ziraat Türkiye Kupası maçlarında sergilediği oyunu ve performansı ile ilerisi için taraftarları heyecanlandırdı.

Spor otoriterleri tarafından Yapılan tüm değerlendirmelerde Nevşehirspor'un iyi yolda olduğu ve güçlü bir ekip kurulduğu yönünde birleşirlerken Takımın uzun lig maratonunda Sonuca götürecek etkili ve iyi bir golcü alınmasının şart olduğu yönünde önerilerde bulunuyorlar.

NECMİ BABA BİZE GOLCÜ ALSANA...!

Özellikle büyük emek verilerek yine büyük fedekarlık sonucu kurulan takımımızın sonradan pişman olmamak için son bir fedekarlıkta daha bulunulması gerektiği ve Lig öncesi takıma son bir Golcü Santrofor alınarak takviye yapılmasını bekliyoruz.

Büyük Başkan'dan Son gün çileği olur mu ? Neden olmasın bekleyip göreceğiz.

Nevşehirspor için artık herşey hazır; Sahasıyla, Skorborları ile Gazi Stadyumu Hazır, Artık Tüm Şehir olarak kenetlenme ve Takımımız her maçta destek vermek gerekiyor...

Bu vesile ile büyük bir sorumluluk alarak Bir Şehrin Profosyonel Lig Özlemini gidermek adına hiçbir fedekarlıktan kaçınmayan Başta Necmi Cantekin ve Ailesine bu takıma gösterdikleri desteklerden dolayı emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

İlk lig maçını deplasmanda yapacak olan Nevşehir Spor GK, 20 Eylül 2015 Pazar günü Türk Metal Kırıkkale Spor ile karşılaşacak. Ligin ilk yarısında toplam 12 müsabaka oynayacak olan Kırmızı beyazlıların ilk yarıdaki maç programı şu şekilde:

2. Hafta 4 Ekim Pazar Nevşehir Spor –Yozgat Spor

3. Hafta 11 Ekim Pazar Yıldızelibirlik Spor – Nevşehir Spor

4. Hafta 18 Ekim Pazar Nevşehir Spor – Yeni Altındağ Belediye Spor

5. Hafta 25 Ekim Pazar Çankırı Belediyesi – Nevşehir Spor

6. Hafta 8 Kasım Pazar Nevşehir Spor – Kayseri Yol Spor

7. Hafta 16 Kasım Pazar Yeşil Kırşehir Spor – Nevşehir Spor

8. Hafta 22 Kasım Pazar Nevşehir Spor – Niğde Azatlı Spor

9. Hafta 29 Kasım Pazar Sivas Emniyetgücü – Nevşehir Spor

10. Hafta 6 Aralık Pazar Nevşehir Spor – Kazan Belediye Spor

11. Hafta 13 Aralık Pazar Nevşehir Spor BAY

12. Hafta 20 Aralık Pazar Hacılar Erciyes Spor – Nevşehir Spor

13. Hafta 27 Aralık Pazar Nevşehir Spor – Kayseri Şeker Spor 

www.fibhaber.com olarak Takımımıza Yeni Sezonda başarılar diliyoruz ...
Bu büyük taraftara ancak ŞAMPİYONLUK Yakışır...