Spor Toto Bal Ligi 5. Grupta 2017-2018 futbol sezonu devre arasında Kırmızı-Beyazlı formayı giyerek ikinci yarıda gösterdiği başarılı performansı ile şampiyonlukta büyük katkı sahibi olan Aydın Kuzu Salihlisporla anlaştı.

Geçen sezon 50 sırt formasıyla Nevşehirspor'un 3.lige yükselmesinde önemli katkısı olan Aydın Kuzu, önümüzdeki yıl Ege Bölgesinde Manisa'nın ilçe takımı olan Salihli Belediyesporda forma giyecek.  

Geçtiğimiz sezona Isparta Davrazspor'da başlayan deneyimli futbolcu Aydın Kuzu 9 maçta 3 gol atarken,sezonun ikinci yarısında forma giyerek 3.Lige yükselme başarısı gösterdiği Nevşehirspor'da ise 13 maçta 9 gol atarak sezonu 22 maçta 12 golle başarılı bir sezon geçirmişti ve oynadığı futbol ve asistleriyle de takımının 3.Lige yükselemsinde etkili olan oyuncuların başında gelmişti.

Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) takımlarından Yeşil Beyazlı Salihli Belediyespor ile 32 yaşındaki ofansif ortasaha oyuncusu tecrübeli futbolcu Aydın Kuzu'ya başarılar dileriz.

Salihli Belediyespor transferi şu şekilde duyurdu:

SALİHLİ BELEDİYESPOR’DAN FLAŞ TRANSFER

Transferin hızlı takımı Salihli Belediyespor, flaş bir transfere imza atarak birçok takımın peşinde koştuğu başarılı orta saha oyuncusu Aydın Kuzu’yu renklerine bağladı. Geçen sezon Nevşehirspor ile 3.Lige yükselme başarısı gösteren 32 yaşındaki tecrübeli oyuncu, oynadığı 22 maçta 12 gol atarak başarılı performansıyla dikkat çekti. Futbol kariyeri birçok başarıyla dolu olan deneyimli futbolcu, Karşıyaka Belediyespor’da başladığı futbol hayatında sırasıyla Göztepe A.Ş,Çaykur Rizespor A.Ş,Malatyaspor, Altınordu A.Ş, Adana Demirspor, Sarıyer, Kartalspor, Bugsaşspor AŞ, Giresunspor, Tokatspor, Konya Anadolu Selçukspor, FBM Makina Balçova Yaşamspor, Kütahyaspor, Isparta Davrazspor ve Nevşehirspor formalarını giydi. 
Aydın Kuzu´nun Lig Kariyeri
Türkiye Kupası 16 Maç 5 Gol
U 21 Ligi 17 Maç 13 Gol
Süper Lig 7 Maç 1 Gol
TFF 1.Lig 37 Maç
TFF 2.Lig 130 Maç 20 Gol
TFF 3.Lig 53 Maç 11 Gol
BAL Ligi 61 Maç 33 Gol
U 20 Milli Takım 2 Maç
U 19 Milli Takım 1 Maç
U 18 Milli Takım 25 Maç

Bölgesel Amatör Lig’de Manisa’yı temsil edecek olan Salihli Belediyespor, transfer sezonuna hızlı bir giriş yaparak, iç ve dış transferde 12 futbolcuyu kadrosuna kattı ve tüm dikkatleri üzerinde toplamayı başardı.

Haber : M.Ferveren