Nevşehirspor Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici, Yönetim Kurulu Üyeleri, Futbolcuları ve Kulüp çalışanları birlik ve beraberlik için, devletinin ve milletinin yanında olduğunu göstermek için, Demokrasi Nöbetinde...

Miting alanında konuşan Nevşehirspor Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici, alanı dolduran on binleri "Demokrasi Kahramanı Sayın Nevşehirli hemşehrilerim" sözleriyle selamladı.
Daha sonra konuşmasına "Yaşım gereği üç darbe görmüş biri olarak hep şu soruyu kendime sorardım. Halk darbeleri durdurabilirmiydi. Allaha şükürler olsun ki Allah bana bunu yaşattı ve ben bu günü gösteren rabbime hamd ediyorum."
Buradan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a,  Başbakan'a, Milletvekillerine, Muhalefet Parti Liderliğine, Direnen Polis ve Asker kardeşlerimize şükranlarımı sunuyorum. Bu uğurda şehit olan kardeşlerime haktan rahmet, direnen Demokrasi Kahramanlarını da canı yürekten kutluyorum.
Nevşehir'in 62. Kuruluş Yılınıda kutluyor gelişen değişen zirveye doğru yol alan bu şehrin bir ferdi olmaktan dolayıda çok mutlu olduğumu söylemek istiyorum. İnşallah değerli yöneticilerim, teknik arkadaşlarım ve futbolcu kardeşlerimle sizlere şampiyonluk sözü verdik ve inşallah kupayı sizlerle kaldırmayı  Allah bize nasip eder ve bu meydanı şampiyonluk kutlamaları için doldururuz.
Sahamızdaki kapalı A Trübünün adınıda Direniş trübünü olarak adlandırdık demokrasi ve şampiyonluk için hayırlara vesile olsun inşallah.Hepinizi saygı ile selamlıyorum Demokrasi için el ele. Saygılarımla...