Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden İnegölspor'un teknik direktörü Mehmet Bulut, "Önemli olan bir seri yakalayabilmek. Geçen hafta kazanmakla her iş bitmiş değil, daha ligin çok başındayız"' dedi.

Bulut, açıklamasında, hafta sonu lig mücadelsinde cumartesi günü deplasmanda karşılaşacakları Pendikspor'u yenerek seri yakalamak istediklerini söyledi.

Geçen hafta Göztepe karşısında kazanmalarının moral açısından kendilerine iyi geldiğini belirten Bulut, "Bu galibiyete ihtiyacımız vardı. Şu anda futbolcularımızın performansları gayet iyi. Arzu, istekleri üst düzeyde" diye konuştu.

Pendikspor'un sahasında etkili oynayan bir takım olduğuna vurgu yapan Bulut, şöyle devam etti: "Önemli olan bir seri yakalayabilmek. Geçen hafta kazanmakla her iş bitmiş değil, daha ligin çok başındayız. Pendikspor içeride etkili oynayan bir takım. Dolayısıyla orada iyi mücadele etmemiz lazım. Savaşmamız lazım. Bu lig öyle bir lig ki ancak Savaşırsanız, mücadele ederseniz, iyi savunma yaparsanız maç kazanıyorsunuz. Onun için çok dirençli olmanız lazım. Bunları biliyoruz. Ona göre hareket edeceğiz.

İnşallah oradan puan ya da puanlarla döneceğiz. Şu anda takımımızda Mehmet Menderes'in arka adalesinde spazm oluştu. Ayrıca Mustafa Vargel kırmızı kart cezalısı. Onun dışında herhangi bir eksiğimiz yok dedi.

Bulut, açıklamasında, Geniş bir kadroya sahibiz. Alternatif oyuncu sayımız oldukça fazla. O yüzden pek sıkıntı olacağını düşünmüyorum" Çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası 2. tur maçında Nevşehir Gençlikspor ile karşılaşacaklarını da hatırlatan Bulut, "Çarşamba günü Bölgesel Amatör Lig takımlarından Nevşehirspor ile karşılaşacağız. O da bizim için iyi oldu. Kupada da gidebildiğimiz kadar gideceğiz. Çünkü oyuncu kadromuz geniş. Ayrıca maç eksiği olan arkadaşlarımız var. Onlar için de bir fırsat. Onları görme açısından da bizim için bir fırsat. Onu da en iyi şekilde değerlendireceğiz." ifadesini kullandı