Türkiye Kupası 1. Tur kuraları çekildi.Nevşehirspor GK Türkiye kupasında Karaman Belediye Spor ile eleme usulü tek maç olarak Deplasmanda oynayacak.Nevşehirspor GK Asbaşkanı Sayın Sedat Cantekin FİB Haber e kupa kurası hakkında şu açıklamalarda bulundu.

 

Eğer Nevşehirspor GK bu maçta Karaman Belediyesporu elerse rakibi  NİĞDE BELEDİYESPOR-68 YENİ AKSARAYSPOR galibi takım olacak.

 

Türkiye kupasında Karaman Bld.Spor-Nevşehirspor Gk arasındaki Maç 19 ARALIK 2012 ÇARŞAMBA günü oynanacak.

 

FİB Haber Merkezi Türkiye kupası kuralarının çekiminden sonra ilk olarak Nevşehirspor GK  Kulüp Asbaşkanı Sedat Cantekine ulaşarak Kura çekimine ilişkin düşüncelerini öğrendi.

Asbaşkan Sedat Cantekin FİB Haber merkezine yaptığı açıklamada;Bu turda dost ekibimiz Karamansporla eşleştik.Aslında Karaman belediye spor ile iyi ilişkilerimiz var.Ürgüp kampı için ilimizde bulunan Karaman Belediye Spor yönetimi ile dost sohbetlerimizde inşallah iki ekip düşmez diye düşünüyorduk.Ama nihayetinde bu bir spor ve kura çekiminde birbirimizle eşleştik.Cantekin Karaman Belediye Spor u yakından tanıyoruz diyerek rakipleri hakkında da şu açıklamalarda bulundu. Karaman Belediyespor Bal ligi 5.Grupta hedefi olan Güçlü bir il takımı deplasmanda oynayacak olmamaızda onlar için bir şans fakat biz burada başarılı bir sonuç alarak bu turu geçmek istiyoruz.  Kadromuza güveniyoruz inşallah daha önce bu kupada oynamış tecrübeli kadromuzla bu turu geçmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız dedi.

Bal liginde aynı grupta yer alacak Karaman Belediye Sporun Ceyhan,Aksaray,Niğde,Toroslar gibi takımlarla birlikte Şampiyonluk için İddiası olan takımlardan bir tanesi diyerek bizimde hedeflerimiz belli Nevşehirspor a layık bir takım kurduk.Hedeflerimize  ulaşmak için ne gerekiyorsa yapacağız dedi.

NEVŞEHİR SPOR RAKİBİMİZ BELEDİYE SPOR’U ZİYARET ETTİ

2012-2013 BAL Ligi sezonuna Ürgüp’te hazırlanan Karaman Belediyespor’u, Nevşehir Spor Kulüp Başkanı Necmi Cantekin ve Teknik Direktörü Muammer Pirinçci kaldıkları otelde ziyaret etmişlerdi.

 

            Hazırlıklarını Ürgüp’te girdiği kampta sürdüren Karaman Belediye Spor, yoğun bir antrenman programıyla çalışmalarına devam ederken, yine aynı gurubunda yer alan temsilcimiz Nevşehir Spor yöneticisi ve teknik direktörü Karaman Bld.Spor futbol kafilesini ziyaret ederek yeni sezonda başarılar diledi.

 

            Teknik Direktörlüğünü Karamanspor’un eski futbolcularından Muammer Pirinçci’nin yaptığı Nevşehir Spor, Kulüp Başkanı Necmi Cantekin önderliğinde Belediye Spor’un kampa girdiği tesislerde, Kulüp Yöneticisi ve Kamp Sorumlusu Abdurrahman Can ve teknik ekip tarafından karşılandı.

 

            Nevşehir Spor Kulüp Başkanı Necmi Cantekin, Türkiye kupasında ve fikstürde rakipleri olan Karaman Belediye Spor’u ağırlamaktan büyük onur duyduklarını ifade etti. Karaman Belediye Spor Kulüp Yöneticisi ve Kamp Sorumlusu Abdurrahman Can ise; ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Nevşehir Spor’a başarılar diledi.