Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Kapadokya bölgesi, futbol takımlarının da gözde kamp merkezi olarak dikkat çekiyor.  TFF 2.Lig ekiplerinden Bayrampaşaspor, 3. Lig ekiplerinden Yomraspor,  Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan Tarsus İdman Yurdu,  Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Payas spor ve son olarakta 2. Lig'de mücadele eden Niğde Anadolu FK Kulübü'de yeni sezon öncesi kamp için Kapadokya bölgesini tercih etti. Bu takımların yanında önümüzdeki günlerde yine çok sayıda futbol takımının Nevşehir ve Avanos’ta kamp çalışması yapması bekleniyor.

Alp, tüm takımları kamp için Kapadokya'ya davet etti 

Stone Concept Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Alper Alp, FİB Haber Merkezine yaptığı açıklamasında; "Kapadokya bölgesi bilindiği üzere kültür ve din turizminde dünyanın en önde gelen Destinasyonlarından biridir. Ama son yıllarda gerek film yapımcıları, gerekse futbol takımları İçinde cazibe bölgesi olmaktadır. Biz de Stone Concept Hotel olarak turizmde pazar çeşitliliğinin Kapadokya Bölgemize çok büyük fayda sağlayacağını düşünerek futbol takımlarına Kamp oteli olarak da hizmet vermeye başladık. İşletmemizin bulunduğu Avanos bölgesi bünyesinde bulunan futbol sahaları kaliteli işletmeleri ve iklim şartlarıyla tam bir kamp bölgesi olmuştur. 2018-2019 futbol sozunu hazırlık döneminde yoğun talep gören işletmemiz Bal ligi ve amatör liglerin yanısıra Konya U21 ve Altınorduspor kulübünün bünyesinde bulunan Niğde Anadolu FK gibi üst liglerde mücadele eden profesyonel takımların da kamp için bölgemizi ve işletmemizi tercih etmiş olmaları bizi son derece memnun etmiştir. Hedefimiz Kapadokya'mızın her zaman hak ettiği gibi tüm üst liglerden yani Süper lig takımlarını da bölgemizde ağırlamaktır" dedi.

Altınordu, Niğde Belediyespor'u bünyesine kattı

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altınordu, 2. Lig'de mücadele eden komşu il temsilcimiz Niğde Belediyespor'u pilot takım yapmasının ardından kongreye gidip şirketleşme kararı alarak kulübün ligde Niğde Anadolu FK adıyla yeni sezonda mücadele edeceği öğrenildi. 

NEVŞEHİR KAPADOKYA BÖLGESİ, KAMP İÇİN İDEAL BİR YER...

Yeni sezon hazılıkları ikinci etabı için Nevşehir Avanos'ta 14 günlük kampa giren Niğde Anadolu FK takımının Teknik Direktörü Yavuz İncedal ise genç ve dinamik bir ekiple yola çıktıklarını belirterek, "Niğde Anadolu FK'nın da Altınordu gibi bir karaktere sahip olması en büyük arzumuz." yorumu yaptı.  

Yeni sezona bu özel coğrafyada bomba gibi hazırlanıyoruz diyen tecrübeli Teknik Direktör İncedal; "Nevşehir`in sahip olduğu tesisler, iklim özellikleri ve altyapısı ile özellikle Avanos'un kamp yapmak isteyen takımlar için ideal bir yer olduğunu, doğal ve kültürel yapısı ile de görülmesi gereken konumu bulunduğunu söyledi.

Başarılı Teknik Adam İncedal, Nevşehir Kapadokya Bölgesinin Sezon öncesi güç toplamak adına çok önemli bir mekan olduğunun altını çizerek Profosyonel kulüplere Kapadokya'yı işaret ederek Tesisileri, Konaklama yerleri,Havası iklim şartları ve doğal ve tarihi mekanlarıyla sakin bir mekan muhteşem bir kamp yeri dedi...

Stone Concept Hotel

Adres: Cumhuriyet Mh. Kapadokya Cd. No:6 Avanos - Nevşehir / Türkiye

Tel: +90 384 5117107
Fax: +90 384 5117102