Spor Toto Bölgesel amatör ligde mücadele eden olan Kırmızı-Beyazlı Nevşehirspor , 2017-2018 futbol sezonunda ikinci yarı ile birlikte yeni forma sponsorluğu için "NİSSARA AVM" firmasıyla 100 Bin lira karşılığında anlaştı.

Bal Ligi Temsilcisi Nevşehirspor göğüs reklamında, forma sponsorluğu için Nevşehir'de sektörünün lider firması "Nissara AVM" ile 100 Bin lira karşılığında anlaşarak Kulüp Başkanı Salih Dirikoç ile sözleşme imzaladı. Artık Şampiyonluğa koşan Bal liginin iddialı ekibi Nevşehirsporun ikinci yarı ile birikte formalarında Nissara AVM yer alacak.  Kulüp Başkanı Salih Dirikoç yaptığı açıklamasında; "Nevşehirsporumuzun forma sponsoru Nissara AVM'i tebrik ederiz. Nevşehirspor ve "Nissara AVM" Firmasına hayırlı olsun." dedi.

"Nevşehir Sporun Dostu Nissara AVM'ye Teşekkür ederiz."
“Dünyanın Gözü Üzerimde” sloganıyla Nevşehir’in kültür mirasına da dikkat çeken Nissara AVM, alışverişte sunduğu sayısız avantajlarını Nevşehir halkıyla buluşturarak şehrin güzelliğine sihirli dokunuşlar katıyor. Nevşehir sınırları içerisinde Avanos, Acıgöl, Gülşehir ve Derinkuyu başta olmak üzere ilçeler için bir çekim noktası olan konumuyla ve peri bacalarının yer aldığı Ürgüp ilçesine olan yakınlığıyla Nevşehir’in tam merkezinde alışveriş keyfi, Nissara AVM’de hayat buluyor... Bir diğer yandan Nevşehir’in turistik potansiyeline bağlı olarak Niğde, Aksaray, Kırşehir ve Yozgat gibi çevre illerden de bu sayede ziyaretçi alma potansiyeline sahip olan Nissara AVM, tam anlamıyla ilgi odağı olacağını şimdiden kanıtlar nitelikte.

NİSSARA AVM - YENİ MH. KAYSERİ CD. SAHİL SK. NEVŞEHİR
Tüm gösterişiyle Nevşehir'in gözdesi, Nissara AVM!