Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları servisi olarak okul müsabakaları planlaması yapılırken okullarımızın katılmak istediği branş ve kategorilerin müracaatları alınarak, federasyon il temsilcilerimizle koordineli bir şekilde müsabakaların sonuç bildirme tarihlerine ve Milli Eğitim Bakanlığının eğitim takvimine göre planlama yapılmaktadır.

Planlama yaparken okullardan gelen talepler doğrultusunda öğrencilerimizin TEOG vb. sınavları göz önünde bulundurularak ve eğitim aksamalarını en aza indirgeyecek şekilde; salon müsabakalarında gençler kategorisi yarışmaları yapılırken, çim sahalarda küçükler veya yıldızlar müsabakaları, salonda küçükler veya yıldızlar varken çim saha da gençler müsabakaları oynatılmaktadır.

Salon ve çim sahalarda aynı kategorileri oynattığımız zaman okulların müsabakaları çakışabilmekte ve katılımlarda aksaklıklar meydana gelmektedir. Bu nedenle okullarımızdan ve öğretmenlerimizden gelen talepleri de göz önünde bulundurmaktayız.


Küçükler Futbol müsabakaları sonuç bildirimi 25 Mart 2015, Yıldız Kız ve Erkek Futbol müsabakaları sonuç bildirimi 30 Mart 2015 olmasına rağmen 10-11 Aralık 2015 itibari ile tamamlanmıştır. Gençler Futbol müsabakaları ise bu müsabakalardan sonra başlamıştır. Ancak şu anda Tüm Türkiye’ de olduğu gibi soğuk hava ve kar yağışı nedeni ile okulların tatil olmasından dolayı ertelemeler olmuştur. Yeniden planlama yapılarak Gençler Futbol müsabakaları devam etmektedir. Bu anlamda, müsabakaların yetişmesiyle ve sonuç bildirilmesiyle herhangi bir sıkıntı bulunmamaktadır.

 

Okul Sporlarında her türlü tedbirler alınarak herhangi bir aksaklığa meydan vermeden müsabakalarımız devam etmektedir.

 

Müdürlüğümüzle ve spor ile ilgili konularda bilgi almak isteyen tüm spor severleri İl Müdürlüğümüze çay içmeye bekliyoruz.
 

Saygılarımızla…

 

İl Müdürlüğü İrtibat

Santral                    :0384 213 13 38                            

Şube Müdürü         : Aslan UÇAR                0 530 344 20 40

Okul Sporları  Şefi : Hüseyin KARATUT    0 543 645 45 36