Sezon öncesi bir çok profosyonel takımların gözde mekanı Nevşehir Kapadokya'da Orduspor da kamp yapıyor.

 Spor Toto 2. Lig’de oynayacağı sezon öncesinde hazırlıklarını sürdüren Orduspor, transfer yasağı olmasına karşın Teknik Direktör Sinan Bayraktar’ın raporu doğrultusunda transferlere tüm hızıyla devam ediyor. Şimdiye kadar kadrosuna 8 oyuncu katan Mor Beyazlı ekip, 4 oyuncuyu daha kadrosuna katarak transferi sonlandıracak.

Altyapı oyuncularıyla yoluna devam eden Orduspor, kadrosuna kattığı oyuncularla gücüne güç katmaya devam ediyor. Mor Beyazlı ekip, şimdiye kadar Mahmut Boz, Yasin Öztop, Muhammed Kurt, Burak Saban, Mehmet Arı, Emre Gemici, Kadir Usta ve Emrehan Ceylan ile anlaşmaya vardı. 4 oyuncunun daha kadroya katılacağı bildirildi.

40 kişilik kamp kadrosunu 25’e düşüren Orduspor’da transfer çalışmaları sürüyor. Maliyeti çok fazla olmayan oyuncularla ilgilenen Bayraktar’ın, 4 oyuncuyu daha Nevşehir kampına dahil edileceği belirtildi.

8 oyuncu transfer edildi…

Orduspor, şimdiye kadar 8 oyuncuyla prensip anlaşmasına vardı. Mor Beyazlı ekip, geçen sezon Sinan hocanın çalıştırdığı Bayrampaşa’dan Mahmut Boz ve Mehmet Arı, Orduspor’un altyapısında yetişip profesyonel liglerde oynayan oyuncularından Muhammed Kurt ve Yasin Öztop, Hollanda’nın Groningen takımından Burak Saban, Kayseri Şekerspor’dan Emre Gemici ve yine Hollanda ekiplerinden Zwolve’den Kadir Usta ile anlaşmaya vardı. Son olarak da Nevşehir kampına geçen sezon Bayrampaşa ve 68 Yeni Aksarasyspor’da oynayan kaleci Emrehan Ceylan’ı transfer etti.

Gökhan da döndü

Geçen sezonki kadrodan farklı olarak kiralık olarak Kocaeli Birlikspor’a gönderilen Gökhan Meral de Orduspor’a geri döndü.

4 oyuncu daha gelecek…

Sinan Bayraktar, yapılan transferlerin yanı sıra 4-5 oyuncuyla daha görüştüklerini ve bu oyuncuları da renklerine bağlamak için girişimlerinin olduğunu dile getirdi.

Ordu Hayat / Tevfik Kul