Öz ve Kalaycı Final’de Yarışacak

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir atletizmi yeni bir sınavın eşiğinde. 31 Mayıs – 01 Haziran 2014 tarihlerinde düzenlenecek Türkiye Atletizm Yarışmaları Finallerinde Nevşehir’den iki sporcu da yarışacak.

Söz konusu tarihlerde İzmir Atatürk Spor salonunda gerçekleştirilecek olan Türkiye Atletizm Finallerinde 2 bin metre de Erdem Öz, 800 Metre de ise Anıl Kalaycı isimli Sporcularımız Türkiye Şampiyonluğu için ter dökecekler.

Final müsabakalarının Nevşehir için iki önemli başarıyı getirmesi temennisinde bulunan Atletizm Antrenörü Resul Köstekçi, geçtiğimiz yıllarda Nevşehirli Sporcuların elde ettikleri başarının devam ettirilmesi gayesinde olduklarını dile getirdi.

Müsabakalarda ilimizi temsil edecek olan 2 bin metrede Erdem Öz’ün ve 800 metrede Anıl Kalaycı’nın final yarışlarına en iyi şekilde hazırlanması için yoğun bir antrenman programı uyguladıklarını dile getiren Atletizm Antrenörü Köstekçi, “Her iki sporcumuzda bu yarışmalara çok iyi bir şekilde hazırlandılar. İzmir’den Nevşehir’e iki ayrı Türkiye Şampiyonluğu ile dönmek istiyoruz. Atletizmcilerimize her zaman olduğu gibi bu dönemde de katkılarını esirgemeyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Sayın Mustafa Ünlüer’e ve desteği olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.