Spor Toto 3. Lig 2. Gurubunda mücadele eden Hatay temsilcisi Payas Spor'un 2. Etap kamp çalışmaları Nevşehir Ürgüp Mustafa otel tesislerinde devam ediyor. Sabah ve öğleden sonra olmak üzere Teknik Direktör Mehmet Akdemir nezaretinde günde çift idman yaparak yeni sezona hazırlanan Mavi Beyazlı ekipte futbolcuların hırslı olmamaları dikkatlerden kaçmazken, kısa zaman olmasına rağmen eski ve yeni futbolcuların bir birleriyle kaynaşması ise teknik heyeti sevindiriyor.

YENİ TRANSFERLER KAMPA DAHİL OLUYOR

Payas Spor'un transfer ederek renklerine bağladığı yeni futbolcular takımın kamp yaptığı Nevşehir Ürgüp yöresindeki Mustafa otel tesislerine gelerek antrenmanlara dahil olmaya başladı. Kulüp As Başkanı Mustafa Akyol, Prensipte anlaşılan futbolcuların isimlerini yarından sonra açıklamaya devam edeceklerini, ve Teknik Direktör Mehmet Akdemir'in talepleri doğrultuda transfere devam edeceklerini söyledi.

YARDIMCI HOCALAR

Payas Spor'un Tekniik patronluğuna getirilen ve ülkemizin genç Teknik Direktörlerinden Mehmet Akdemir'in yardımcılıklarını Tuğrul Yücel ile Nahit Özseçen yapıyor