Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Lig C grubunda mücadele eden Nevşehir Gençlik spor basketbol takımı maçın uzatma periyotunda rakibi TED Ankara Koleji’ne 87-81 mağlup oldu.
Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi C grubunda mücadele eden Nevşehir Gençlik spor Damat İbrahim Paşa spor salonunda konuk ettiği TED Ankara Koleji’ne maçın uzatma periyotunda 87-81 mağlup olarak kendi sahasında ilk mağlubiyetini elde etti.  Nevşehir Gençlik spor Bayan Basketbol takımı sadece ikinci periyotu önde kapatırken maçın dördüncü ve son periyotunda ise maça 75-75 lik skor ile tamamladı. Maçın son periyotu 75-75 sona erince maça 5 dakika ilave edildi. Maçta ilk periyotta 18-19 TED Ankara Koleji’nin üstünlüğü ile sona erdi. Maçın ikinci periyotunda Nevşehir Gençlik Hizmetleri basketbol takımı 35-34 rakibine üstünlük kurdu. Maçın üçüncü periyotunda ise üstün bir oyun sergileyen TED Ankara Koleji bu periyotu ise 59-53 önde tamamladı. Maçın dördüncü periyotunda farkı açan TED Ankara Koleji bir ara maçta 12 sayı öne geçmeyi başardı. Maçı bırakmayan Nevşehir Gençlik spor basketbol takımı maçta arayı kapattı ve son 1 buçuk dakikaya ise 1 sayı önde girdi. Ancak maçın bu dakikadan sonrası ise karşılıklı basketler ile geçince maçın dördüncü ve son periyotu 75-75 eşitlik ile tamamlandı. Maçın normal süresi 75-75 sona erince maça 5 dakika uzatma eklendi. Maçın uzatma dakikaları da bir hayli çekişmeli geçerken uzatmaların ilk iki dakikasında da 77-77 eşitlik ile geçildi. Maçta uzatma dakikalarının son bölümlerinde ise Nevşehir Gençlik spor basketbol takımı potayı bulamayınca TED Ankara Koleji takımı maçtan 87-81 galip ayrıldı.
Nevşehir Gençlik spor TED Ankara Koleji arasında oynanan maçta Nevşehir Gençlik spordan 25 sayı ile Banu Toker olurken, TED Ankara Koleji’nden ise 18 sayı ile Esen Özdemir oldu.