Bal ligi 4.Grupta şampiyonluk hedefi kovalayan Efsane Nevşehirspor GK'dnün bu hafta sonu rakibi Mersin ilinin güçlü temsilcisi Toroslar Belediye Spor...Toroslar Belediyespor u sizler için analiz ettik.

FİB Haber Merkezi Spor servisimiz tarafından Nevşehirsporumuzun bu hafta sonu oynayacağı rakibi Toroslar Belediye spor u yakın merceğe aldık.
Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Toroslar Belediyespor, 2014-2015 futbol sezonunu, teknik direktör Mehmet Atay nezdinde yürütüyor.Toroslar Belediyespor geçtiğimiz yıl 3.Ligin kapısından dönmüştü bu yılda takımına yaptığı yeni transferlerle güçlendirerek hedeflerinden dönmediğini gösterdi.

Bulunduğu Şehir : Mersin
Kuruluş Yılı : 1984
Renkleri:Yeşil-Beyaz
Stadı: Koray Aydın Stadı

Mağlubiyeti Yok ...!
Dörtyol Gençlerbirliği ve Nevşehirsporla birlikte Bal ligi 4.Grupta mücadele eden 14 takım içinde mağlubiyeti olmayan üç takımdan birisi.
Toroslar Belediyesi ligin ilk 5 haftasında 3 Beraberlik ve iki galibiyetle topladığı  9 puanla grupta averajla 6.sırada yer alıyor.
Nevşehirspor ise ligin ilk 5 haftasında 3 Beraberlik ve iki galibiyetle topladığı  9 puanla grupta averajla 5.sırada yer alıyor.

Toroslar Belediyespor ligin üçüncü haftasında grupta lider bulunan Ceyhanspor u 1-0 yenme başarısı gösterdi yine Nevşehirspor un beraberlikle 1 puan çıkardığı Hadırlıgücü deplasmanından da 4-0 lık galibiyetle 3 puan almayı başarmıştı.
Son haftada kendi evinde Akşehirspor la 1-1 berabere kalan Toroslar Nevşehirspor maçından mutlak 3 puan için hazırlanıyor.

26 EKİM 2014 PAZAR GÜNÜ SAAT 13.30 DA DEPLASMANDA TOROSLAR BLD- NEVŞEHİRSPOR MAÇİ OYNANACAK.
Maça Nevşehir'den çok sayıda taraftar grubunun gitmesi bekleniyor.
Şehrimizin umudu Nevşehirspor umuza bu önemli karşılaşmada başarılar diliyoruz.