Nevşehir Birinci Amatör Küme A Grubu takımlarından Telekomspor’un 30 yaşındaki tecrübeli oyuncusu Ercan Gümüş'e sahada arkadaşları tarafından sürpriz doğum günü düzenlendi.

Nevşehir Birinci Amatör Küme A Grubu takımlarında mücadele eden Telekomspor’un 30 yaşındaki genç ve tecrübeli oyuncusu Ercan Gümüş'e, Maksanspor maçı öncesi takım arkadaşları tarafından doğum günü sürprizi yapıldı. Futbolcu Ercan’ın takım arkadaşları, maç öncesi sürpriz yaparak doğum gününü sahada kutladı. Telekomspor’lu oyuncuların sahaya çıktıkları anda açtıkları" Domateslerin Ercan Doğum Günün Kutlu Olsun" pankartıyla Ercan’a sürpriz yaparak şaşırttı.

Maç öncesi Ercan Gümüş'e takım arkadaşlarının yapmış olduğu bu sürpriz doğum günü kutlaması da tribündeki futbolseverler tarafından ilgi ile izlendi. Açılan pankartın ardından oyuncular birlikte günün anısına fotoğraf çekilirken 30 yaşına giren arkadaşlarınında yaş gününü kutladı.

Olanlar karşısında büyük şaşkınlık yaşayan Ercan, Duygulanıp göz yaşlarını tutamadı. Ardından bu güzel süpriz için takım arkadaşlarına ve Kulüp Başkanı Oktay Avcı’ya teşekkür etti. 30 yaşına giren Telekomspor’un başarılı futbolcusu Ercan Gümüş, “Erken gelen doğum günü sürprizi ile çok mutlu oldum. Gerçekten çok mutlu oldum. Kulüp Başkanıma ve takım arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Bu mutlu günümü unutmayan herkese de teşekkür ederim. Hayatımda ilk kez böyle bir doğum günü kutladım.” diye konuştu.

Nevşehir 2 Nolu çm sahada oynana karşılaşmayı Telekomspor 5-1 kazanırken ,atılan her golü doğum günlerini kutladıkları arkadaşları Ercan'a armağan ettiler. Kulüp Başkanı Oktay Avcı ise futbolcusuna doğum günü hediyesi olarak bir çift krampon hediye etti.