2018-2019 Sezonu Spor Toto Bölgesel Amatör Liginde Nevşehir'i temsil edecek olan Kapadokya Göremespor'da sezon öncesi kamp çalışmaları için Avanos Stone Concept Hotel'i tercih etti.

Spor ve Sporcu dosu Stone Concept Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Alper Alp, Yeni sezon öncesinde Kapadokya Göremespor'a kamp sponsoru oldu.

Yeni sezonda Bal ligi 5.Grupta mücadele edecek olan Nevşehir temsilcimiz Kapadokya Göremespor 22-23 Eylül 2018 tarihlerinde başlayacak 2018-2019 Spor Toto Bal müsabakaları öncesinde son etap kamp çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Konu hakkında açıklamada bulunan Kapadokya Göreme Spor, Teknik Direktör İsmail Güzel, Öncelikle bizleri tesislerinde e güzel şekilde ağırlayan Nevşehir ve Kapadokya sevdalısı Stone Concept Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Alper Alp beye teşekkür ediyorum. Kamp için tesis muhteşem. Yeni sezona Bal liginde fırtına gibi girmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bizim için guruptaki diğer takımlardan ziyade bizlerin neler yapacagı önemli. Bu konuda biz her türlü zorluğa mücadeleye hazırız. Takım olarak genç, dinamik, mücadele eden, cesaretli, istekli, arzulu, kazanmak isteyen bir takım yaratmak için çok çalışmak gerektiğini söyledi. 

Stone Concept Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Alper Alp'te, FİB Haber Merkezine yaptığı açıklamasında; Yeni sezon öncesinde ilimiz Nevşehir ve Kapadokya bölgemizi Bal liginde temsil edecek olan Kapadokya Göremespor'u Stone Concept Hotel'de misafir ediyoruz. Temsilcimize Bal liginde üstün başarılar diliyorum" dedi.

Taşın sanata dönüştüğü yer Kapadokya'nın İncisi Stone Concept Hoteli tanıyalım...

Eşsiz…. Stone Concept Hotel’i en iyi tarif eden kelimedir…
 
       Harikalar diyarı Kapadokyanın kalbinde bulunan otelimiz,sarı taş kullanılarak inşa edilmiş olup hem çevre hem doğaya uyumludur. Otel inşaasının her aşamasında tek düşüncemiz misafirlerimize binlerce yıldır yaşandığı gibi gerçek bir kapadokya evinde kalıyormuş hissiyatı ve rahatlığı sağlamaktı.
        Dış görünümü ve iç süslemeleriyle 4000 yıldır Bölgenin el sanatları merkezi olan Avanos’a yakışır bir otel inşa etmenin gururunu yaşamaktayız. 3 suit, 1 ail odası, 3 delüx ve 66 standart olmak üzere 73 oda sunmaktayız. Tüm odalarımız kemer tabir edilen Anadolu yapısına uygun olup, Osmanlı mimarisi örneklerini taşımaktadır.. Volkanik özelliğe sahip taşların , bölge taş ustaları tarafından işlenmesi sanat ve gelenekleri birleştirmiştir.

Restaurant

 150 kişilik geniş ve ferah bir alanda, bölgenin ünlü şefleriyle çalışarak, yerel tadları sunmaktayız.
Mutfağımızda kullandığımız tüm ürünler şeflerimiz tarafından özenle seçilmektedir.
Osmanlı motiflerinin kullanıldığı restauranimız iç mimarlarımız tarafından dekore edilmiştir.

İletişim

Stone Concept Hotel

Cumhuriyet Mh. Kapadokya Cd. No:6 Avanos - Nevşehir / Türkiye

Tel: +90 384 5117107
Fax: +90 384 5117102