Bölgesel Amatör Lig (BAL) Nevşehir temsilcisi Suvermez Kapadokyaspor Teknik Direktör İsmail Güzel ile anlaştı.

Kapadokya Göreme Spor ile Suvermez Kalespor birleştikten sonra Suvermez Kapadokya Spor olarak BAL liginde devam edecek takımın başına başarılı Teknik Adam İsmail Güzel getirildi.

Uzun yıllar başarılı futbolculuğu ve Teknik Direktörlüğü ile kentin büyük sevgisini kazanan Teknik Direktör İsmail Güzel şu açıklamalarda bulundu: ” Her iki güzide takımdada çalışma şansı elde eden biri olarak, yeni sezonda şehrimiz ve bölgemizi temsil edecek olan Suvermez Kapadokyaspor  ile tekrar anlaşmaktan büyük mutluluk duydum. Dünden bugüne Türk futboluna hizmet veren bir Teknik adam olarak bir çok insanlarla çalıştığını iyi dostluklar kurduğunu yardımcı olan herkese teşekkür ettigini söyledi.

Suvermez Kapadokyaspor Teknik Direktörü İsmail Güzel; "Yeni takımda herşeyin güzel olacağını iyi bir takım yaratmak için elinden geleni yapacağını her maça iyi futbol ve kazanmak için çıkacaklarını" ifade etti.

Kulüp Başkanı Fikret Tunca'da; "Suvermez Kapadokyaspor olarak gençlerimizin spora teşviki, bölgemizden sporcu yetiştirmek ilimiz ve bölgemizi tanıtmak gibi önemli bir misyon üstlendiğimizin farkındayız. Bu amaç doğrultusunda yeni sezon öncesi Teknik Direktör İsmail Güzel ile anlaştık. Tüm camiaımıza hayırlı uğurlu olsun. Tüm futbolseverlere güzel futbol izlettirmek istiyoruz" dedi.

Öte yandan Suvermez Kapadokyaspor Teknik Direktörü İsmail Güzel'in kulüp yönetimi ile bir toplantı düzenleyerek yeni sezon için planlama yapacağı ve bu toplantıda yeni alınacak futbolcular ile takımın toplanacağı tarihi de belirleyeceği öğrenildi.

Bizde FİB Haber Merkezi olarak temsilcimiz Suvermez Kapadokyaspor ile Teknik Direktör İsmail Güzel'e başarılar diliyoruz.

Haber: Mustafa Ferveren