NEVŞEHİR(MHA) Yeni sezonda ilimizi Bölgesel amatör ligde temsil edecek olan kırmızı beyazlı Nevşehir Spor GK’da iç transfer görüşmeleri sürüyor.

Yeni sezon öncesinde henüz mevcut teknik direktör Bülent Topuzoğlu ya da bir başka isimle anlaşma imzalamayan ve arayışlarını sürdüren Nevşehir Spor GK Yönetimi önceliği geçtiğimiz sezon takımda yer alan futbolcularla anlaşma sağlamaya verdi.

Geçtiğimiz sezon Kırmızı Beyazlı formayı terleten 7 futbolcu ile görüşmelerini sürdüren ekipte iç transfer görüşmelerinin ardından dış transfer çalışmalarına geçileceği belirtiliyor.

Nevşehir Spor GK Yönetimi olarak tek amaçlarının Nevşehir’de Spora hizmet olduğuna vurgu yapan Nevşehir Spor GK Kulüp Başkanı Nemci Cantekin, geçtiğimiz sezon kamuoyundan bekledikleri maddi ve manevi desteği ne yazık ki bulamadıklarını da belirtti.

Kulüp başkanı ve yönetimi olarak geçtiğimiz sezonda kendi özel ilişkileri ve arkadaşlıkları sayesinde son 5 maça taraftarın taşınması ve müsabakalara taraftarın hiçbir ücret ödemeden girmesi zeminini hazırladıklarını kaydeden Nevşehir Spor GK Kulüp Başkanı Necmi Cantekin, Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan(ın ardından önümüzdeki günlerde Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i ziyaret edeceklerini ve takıma yeni sezonda destek isteyeceklerini belirtti.