TÜFAD NEVŞEHİR YÖNETİCİLERİ ÜNVER’İ ZİYARET ETTİ

Türkiye Futbol Antrenörleri  Derneği (TÜFAD) Nevşehir Şube Başkanı  Kenan Gerçeker başkanlığındaki yönetim kurulu üyeleri Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i makamında ziyaret ettiler.

Türkiye Futbol Antrenörleri  Derneği (TÜFAD) Nevşehir Şube Başkanı  Kenan Gerçeker ziyarette yaptığı konuşmada, Nevşehir’de  üst üste 3. kez belediye başkanlığına seçilen Hasan Ünver’e bundan sonraki dönemde başarılar diledi.

TÜFAD olarak sosyal sorumluluk projesi kapsamında 06-15 yaş grubu çocukları kapsayan bir futbol turnuvasına antrenör desteği vermeyi planladıklarını belirten Gerçeker, Nevşehir  Belediyesi’nin de ciddi katkıları ile gerçekleştirilecek bu turnuvada yetenekli çocukların keşfedileceğini ve bu çocukların geleceğin futbol yıldızları olarak yetiştirilmesine de çaba harcayacaklarını belirtti.

Ziyaretten büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, derneğin başarılı çalışmalar yapması için Nevşehir Belediyesi olarak üzerlerine düşeni yerine getireceklerini belirtti. Ünver, TÜFAD tarafından futbolda yetenekli çocukların ortaya çıkartılmasını amaçlayan bu projeye de desteğin sağlanacağını sözlerine ekledi.