AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Ziraat Türkiye Kupasında 3. Tura Yükselen Nevşehirspor'u kutladı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Kayseri Atatürk Spor Kompleksi Yan Sahasında ​yerini alarak Nevşehirspor’un başarısını kırmızı-beyazlı camia ile paylaştı.

Ziraat Türkiye Kupası 2.Turunda Nevşehirspor GK, Kayseri Erciyesspor'u deplasmanda 4-0 mağlup ederek kupada saf dışı bırakmasının ardından ilk kutlama mesajı AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'den geldi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Ziraat Türkiye Kupası 2 Tur eleme maçında Nevşehirspor'u, Kayseri Erciyesspor deplasmanında da yalnız bırakmadı.

Nevşehirspor Ziraat Türkiye Kupası 2.Tur Eleme Turu’nda deplasmanda Kayseri Erciyesspor'u 4-0 yenerek tur atladı. AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehirspor'u Kayseri Erciyes deplasmanında yalnız bırakmadı. Maçı protokol tribününde izleyen AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, maç süresince de takıma desteklerini esirgemedi. Maç boyunca hop oturup hop kalkan ve heyecanını gizleyemeyen Milletvekili Açıkgöz sempatik davranışlarıyla da taraftarlardan büyük ilgi gördü.

Ziraat Türkiye Kupası Ön Eleme Maçında Kayseri Erciyesspor'u deplasmanda 4-0 mağlup ederek kupada saf dışı bırakan Nevşehirspor'lu futbolcuları maç bitiminde soyunma odasına giderek tebrik eden AK Parti Nevşehir Milletvekili Eczacı Mustafa Açıkgöz, “İnşallah bu yıl büyük özleminin duyduğumuz 3.Lig özleminide gidereceğine inancım tamdır dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Eczacı Mustafa Açıkgöz, maç sonunda soyunma odasına giderek oyuncuları ve teknik ekibi mücadelelerinden dolayı tebrik etti. 


“HER ZAMAN SPORCU KARDEŞLERİMİZİN YANINDAYIZ” 
      Her zaman sporun ve sporcuların yanında olduklarını belirten Nevşehir Milletvekili Açıkgöz, yaptığı açıklamada; "Komşu ebedi dostumuz Kayseri Erciyesspor takımıyla deplasmanda karşılaşan ekibimiz Nevşehirspor'un Ziraat Türkiye Kupası 2.Tur Eleme karşılaşmasında takımımızı yalnız bırakmadık. Oldukça heyecanlı ve zevkli bir maç seyrettik. Çok iyi bir takımımız var. Hocamıza, kulüp başkanımıza, kaptanımıza bütün oyuncularımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Gerçekten seyir zevki çok yüksek olan mücadelenin üst seviyede olduğu bir maç izledik. Her zaman Nevşehirspor'umuzun yanındayız. Sporcu kardeşlerimizin yanındayız. İnşallah arkası gelecek. Yerimiz kesinlikle Bölgesel Amatör Lig değildir.Nevşehirspor'umuzun yeri her zaman profesyonel liglerdir" şeklinde konuştu.

      Milletvekilliği adaylık sürecinden itibaren Nevşehirspor camiasına verdiği sözleri fazlasıyla tutan ve takımını hemen hemen tüm maçlarda olduğu gibi en son Keyseri'de de yalnız bırakmayan TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'e Nevşehirsporlu taraftarlar büyük sevgi gösterisinde bulunarak “İşte özlediğimiz tablo bu. Artık Nevşehirspor'un bileğini kimse bükemez. Milletvekili, belediye başkanı, taraftarı ve bir şehri arkasına alan takımımız bu sene 3.Lig özlemini bitirecek. Buna artık iyice inandık” diyerek büyük mutluluk yaşadıklarını ifade ederek Milletvekili Açıkgöz'e teşekkür ettiler.