Babası Doğan Sütveren ile birlikte FİB Haber.Com İnternet Gazetemize nezaket ziyaretinde bulunan Altınyıldız Koleji öğrencisi Fenerbahçe Spor Kulübü atletizm sporcusu Nevşehirli gururumuz Duran Sütveren, FİB Haber Genel Müdürü Fikret Çapacı ve Genel Koordinatörümüz İbrahim Uysal ile bir süre görüştü.

FİB Haber.Com Genel Koordintörleri Çapacı ve Uysal, katıldığı Atletizm Türkiye Şampiyonası’nda U16 kategorisinde 1. olarak altın madalya kazanan Duran Sütveren’i bu başarısından dolayı tebrik etti.

FİB Haber Genel Müdürü Fikret Çapacı burada yaptığı konuşmasında, Spor sadece futboldan, voleyboldan, basketboldan ibaret değildir. Salon sporları dahil bir çok alanda işte atletizm, güreş, tekvando ve benzeri dallarda gençlerimizi spora teşvik etmeliyiz.

Ayrıca başarılı olan sporcularımızında sahiplenilmesi çok önemli. Tabiki, eğer amaç gerçekten ilimizin tanıtılması gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak ve spora teşvik etmekse ...

Bu anlamda, gururumuz genç sporcumuz Duran Sütveren aslında kendilerine fırsat verildiğinde Nevşehir gençlerinin neler yapabileceğini göstermiş en güzel örnek isimlerden biri olmuştur.  FİB Haber Merkezi olarak dün olduğu gibi bugünde yarında tüm gençlerimizin hem Spor hemde eğitim çalışmalarında tam destekçileriyiz. Bu konuda üzerimize düşende ne görev varsada  hazırız" dedi.

Şampiyon sporcumuz Duran Sütveren'de, "Bu başarımda büyük emekleri geçen, başta hocalarım Resul Köstekçi, Hakan Köstekçi, İsa Demir'e, Okulum Altınyıldız Eğitim Kurumlarına da destelerinden dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca, bu başarılarımızı sürekli manşete taşıyarak bizleri motive eden www.fibhaber.com Ailesine ve son olarak değerli Aileme de her zaman yanımda oldukları için teşekkür ederim" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çapacı ve Uysal'da; "Güzel İnsanlar diyarı ve vicdanın Şehri Nevşehir'in Gören Gözü, Duyan Kulağı ve Güçlü Sesi www.fibhaber.com Ailesi olarak Şampiyon Atletimiz ve  Nevşehirli gururmuz Duran Sütveren’i bir kez daha kutluyor, örnek başarılarının devamını diliyoruz." dedi.

Anlamlı ziyaret günün anısına çekilen fotoğraf ile son buldu.