NEVŞEHİR(MHA) İlimizi Bölgesel Amatör Liginde temsil etmeye hazırlanan Kırmızı Beyazlılar Türkiye Kupasında tur atladı. Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in ayağı uğurlu geldi.

Gazi stadında oynanan maç öncesinde stada gelen ve takımla birlikte fotoğrafta çektiren Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’e taraftarda sahip çıktı. Maç esnasında sık sık “En Büyük Başkan Bizim Başkan” tezahüratları ile Başkan Ünver’i selamlayan Nevşehir Genç Meterisliler Taraftar Grubu ardına Taraftar Grubu Başkanı Ahmet Kestiren bir çiçek takdim etti.

Maç boyunca oynanan oyunu dikkatle takip eden ve zaman zaman Kulüp Başkanı Necmi Cantekin’le kısa sohbetler yapan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in müsabakaya gelişi Protokol de de büyük bir yoğunluğun yaşanmasına neden oldu. Vali Yardımcısı Mustafa Atsız’ın yanı sıra, çok sayıda daire müdürü, belediye başkanı ve Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri protokol tribününde yer aldı.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi odası Meclis Başkanı Seyit İnce’nin yanı sıra, Başkan Vekili Mehmet Varol, Oda Yönetim Kurulu üyeleri Kemal Güner, Habil Uluer gibi isimlerinde yer aldığı protokol tribünü son yıllarda böyle bir hareketlilik yaşamamıştı.