Yıldız, 2010 yılında kurulan profesyonel kulübün bu yıl 8 takımla mücadele edeceğini , Ürgüp voleybol takımının Nevşehir İl genelinde Profesyonel lige yükselen tek kulüp olduğunu, Ürgüp’ün spor alanında da  adını duyuracağını belirtti.

 

Ürgüp Kapalı Spor salonunda antrenmanları sırasında sporcuları ziyarete gelen Belediye Başkanı Yıldız, “Bugün 10 Kasım, Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 74. Yılı. Ulu Önder  Atatürk'ün söylediği gibi "Ben Sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklı olanını severim." Özdeyişini hayatımıza rehber edinirsek, ahlaklı olursak çoğu alanda olduğu gibi spor alanında da başarıya ulaşırız, sizler zaten bu seçimi yaparak, şimdi evde oturup dizi izlemek yerine, kahve köşelerinde oturmak yerine şu anda burada olarak bunu kanıtlıyorsunuz sizleri tebrik ediyor, Başarılar diliyorum.” Dedi.

 

Başkan Yıldız ayrıca sporun çoğu dalında olduğu gibi Voleybolda da desteklerini esirgemeyen Aydın Güney’e de teşekkür etti.

 

Voleybol Antrenörü Metin Alak,  ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, forma, araç gereç  ve ekipman desteği nedeniyle Başkan Yıldız’a teşekkürlerini ileterek Fahri Yıldız adına düzenlenmiş 50 numaralı voleybol forması hediye etti.

 

Ziyarete Ak Parti Ürgüp İlçe Başkanı Ahmet Koçak da eşlik etti.