Nevşehir Spor´da uzun yıllar futbol oynadıktan sonra süper lig takımlarının yanında 2. ve 3. Lig takımlarında boy gösteren Nevşehirli eski futbolcu Veysel Cihan en son futbol oynadığı ve antrenörlükte yaptığı kulüp olan Bolu Spor´u sorduk.

Ziraat Türkiye Kupası 2.Turunda Boluspor'la eşlenen Nevşehirspor'un kurasını www.fibhaber.com'a değerlendiren Veysel Cihan sözlerine şöyle başladı...

Televizyondan takip ettiğimiz Kupa kuraları çekiminde oğlum Görkem, "Baba bak göreceksin, Nevşehirspor'a 85 numara çıkacak.... Nevşehirspor'un rakibi Boluspor olacak" dedi. Ve içine doğmuş olacak ki ,Görkem'in dediği gibi Nevşehirspor'umuzun rakibi Boluspor oldu.

Şahsen, benim için bu eşleşme çok farklı özel duyguları barındırıyor. Açıkcası ben Boluspor - Nevşehirspor eşleşemesini istemezdim. Fakat artık yapılabilecek bişey yok, iki güzide şehrimizin iki güzide futbol takımları Ziraat Türkiye Kupasında karşı karşıya gelecekler.

Gerek Her iki güzide kulüptede forma giymiş olmam ve ikisinin renklerininde Kırmızı - Beyaz olmasıda işin bir başka enteresan yanı. Oldukça ilginç bir karşılaşma olmasını bekliyorum. Zira formasını giyme şerefine eriştiğim ve antrönörlükte yapma fırsatı bulduğum Boluspor kulübü bu sene Hedefini Süper Lig olarak belirlemiş ve bu manada ilk iki haftada karşılaştığı güçlü ekipleri farklı skorlarla yenmesi bu iddiasınıda gücünüde apaçık ortaya koyuyor. İnşallah Boluspor'u yeniden Süper ligde görmek nasip olur.

Öte yandan yine yaptığı flash transferlerle ve kurduğu güçlü takımla profesyonel liglere çıkmak adına büyük özveri gösteren memleketimin takımı Nevşehirspor'umuz. Elbette arada klasman farkı var. Fakat bu iş sahaya çıkmadan belli olmaz. İnşallah Bal liginde bu sene Başta Başkanımız Muzaffer Leblebici ve yönetiminin gösterdiği büyük gayretler sezon sonunda özlediğimiz 3.Lige Nevşehirspor'u yeniden taşır. Açıkcası bu ilginç ve benim için çok farklı duygular taşıyan eşleşmede benim için Nevşehirspor daha ağır basıyor. "İnşallah Kupada Nevşehirspor tur geçer , Boluspor'da Şampiyon olup Süper Lige çıkar" dedi.


Veysel Cihan, "Her iki takımımızada ligde şampiyonluk temenni ediyorum. Kupada da hak eden iyi oynayan tur atlasın ama sonunda dostluk kazansın" dedi.