31 Mart 2024 Yerel seçim sonuçlarını değerlendiren AK Parti eski İl Başkanı Av. Mehmet Ali Tanrıver, Nevşehir’de AK Parti siyasetinde artık sessiz kalamazsınız. İSTİFA EDİN!" dedi.

Tanrıver şu açıklamalarda bulundu;

Nevşehir’de AK Parti siyasetinde artık sessiz kalamazsınız !

"2018 yılından beri Genel seçimlerde oy ve gönül kaybetmeye daha fazla sessiz kalamazsınız!

31 Mart 2024 Yerel seçiminde AK Partili İl Merkez Belediyemizi, AK Partili 5 ilçe Belediyemizi, AK Partili 6 Belde Belediye Başkanlığımızı kaybederek o koltuklarda sessizce oturamazsınız !

Kibrine ve nefsine yenilmiş, hasetliğe bürünmüş bedenlerle, samimiyetsiz gülüşlerle, menfaatlerin önde olduğu düşüncelerle daha fazla beklemeye, sessiz kalmaya hakkınız yok!

Çekinmeyin, “Milletimiz en doğru kararı vermiştir, milletimizin mesajını aldık, kazanan belediye başkanlarını tebrik ediyoruz, Liderimiz başımızda, milletimizin liderine olan sevgisi, güveni devam ediyor. Hata bizde, seçimden kendimize ders çıkaracağız, yarından itibaren ilk seçim için yeniden çalışmaya başlıyoruz, telafi edeceğiz, düştüysek kalkmasını da biliriz, bir seçimi kaybettik ama ümidimizi hiç kaybetmedik, bir seçimi kaybettiysek yeni seçim zaferleri kazanmasını da biliriz, Bu Şarkı Burda Bitmez” deyin kardeşim…

Kapı arkasında gelecek planları kurmayı bırakın artık..İrade gösterin, doğru ve gerçekçi konuşun, siyasetçi konuşur, sizde konuşun..İçimiz yanıyor deyin ya da bunları beceremiyorsanız onurlu, erdemli bir dava adamlığı gösterin ve İSTİFA EDİN..

Beklemeyin, vakit geçirmeyin, sessizce oturalım unutulur mu demeyin, bir duruş sergileyin!

Cesaretinizi toplayın, korkularınız yerine sevginizi, muhabbetinizi ortaya koyun. Korkmayın Genel Merkezimizden..Uzak durmayın milletimizden..

Ama bir duruş sergileyin..Duruşu olmalı insanın duruşu; asaletli bir duruşu. Anlamlı bir dünya bakışı, bir aşkı, bir davası olmalı insanın..Yoksa vay halinize milletin yüzüne bakamaz olacaksınız…"

..................................

1-Nevşehir’de AK Parti siyasetinde artık sessiz kalamazsınız ! 2018 yılından beri Genel seçimlerde oy ve gönül kaybetmeye daha fazla sessiz kalamazsınız! 31 Mart 2024 Yerel seçiminde Ak Partili İl Merkez Belediyemizi, Ak Partili 5 ilçe Belediyemizi, Ak Partili 6 Belde Belediye,

2-Başkanlığımızı kaybederek o koltuklarda sessizce oturamazsınız ! Kibrine ve nefsine yenilmiş, hasetliğe bürünmüş bedenlerle, samimiyetsiz gülüşlerle, menfaatlerin önde olduğu düşüncelerle daha fazla beklemeye, sessiz kalmaya hakkınız yok!

3-Çekinmeyin, “Milletimiz en doğru kararı vermiştir, milletimizin mesajını aldık, kazanan belediye başkanlarını tebrik ediyoruz, Liderimiz başımızda, milletimizin liderine olan sevgisi, güveni devam ediyor. Hata bizde, seçimden kendimize ders çıkaracağız, yarından itibaren

4-ilk seçim için yeniden çalışmaya başlıyoruz, telafi edeceğiz, düştüysek kalkmasını da biliriz, bir seçimi kaybettik ama ümidimizi hiç kaybetmedik, bir seçimi kaybettiysek yeni seçim zaferleri kazanmasını da biliriz, Bu Şarkı Burda Bitmez” deyin kardeşim…

5-Kapı arkasında gelecek planları kurmayı bırakın artık.. İrade gösterin, doğru ve gerçekçi konuşun, siyasetçi konuşur, sizde konuşun.. İçimiz yanıyor deyin ya da bunları beceremiyorsanız onurlu, erdemli bir dava adamlığı gösterin ve İSTİFA EDİN..

6-Beklemeyin, vakit geçirmeyin, sessizce oturalım unutulur mu demeyin, bir duruş sergileyin! Cesaretinizi toplayın, korkularınız yerine sevginizi, muhabbetinizi ortaya koyun. Korkmayın Genel Merkezimizden.. Uzak durmayın milletimizden.

7-Ama bir duruş sergileyin.. Duruşu olmalı insanın duruşu; asaletli bir duruşu. Anlamlı bir dünya bakışı, bir aşkı, bir davası olmalı insanın.. Yoksa vay halinize milletin yüzüne bakamaz olacaksınız…"