Muhteşem dünyanın tam ortasında kendinize yer bulabilirsiniz. Dijital yayıncılık denildiğinde akla ilk gelen firma konumunda ki Digitürk ile keyif dolu bir dünyanın kapılarını aralamanız mümkün olacaktır. Spor Toto Süper Ligi’nin heyecanını yaşayabileceğiniz Digitürk dünyasında muhteşem deneyimler sizi bekliyor olacak.
Yıldızların muhteşem savaşına ortak olun, her an takımınızın yanında olacağınız kampanyalardan yararlanmanızı sağlayacak olan Digitürk, muhteşem bir fırsatı ayağınıza getirmenin mutluluğunu sunacaktır. Spor Toto Süper Ligi’nde mücadele eden 18 takımın tüm müsabakalarını izleyebileceğiniz  bu pakette yıldızların muhteşem performansları da canlı olarak ekranlarınıza gelecek, Takımınızın her an yanında olabileceğiniz bu yayın sayesinde evinizde adeta bir spor salonu havası estirebilecek ve harika zaman geçirebileceksiniz.
Spor Toto Süper Ligi’nde takip ettiğiniz takımın müsabaka öncesi analizlerini, haberlerini, müsabakayı ve sonrasında ki değerlendirmeleri kolayca takip  edebileceksiniz. Bu sayede takımınız her an yanında olarak en büyük destekçisi olacak ve harika fırsatları da bu süre içerisinde yakalayacaksınız.
Digitürk Lig Tv kampanyası kapsamında birden fazla pakete kolay ve hızlı bir şekilde ulaşabileceksiniz. Süper Lig Paketi, Şampiyonlar Paketi, Taraftar paketi, Şampiyon Anadolu paketi, Anadolu taraftar paketi yalnızca sayabileceklerimizin bazıları. Bunun yanı sıra spor extra paketleriyle de dikkat çeken Digitürk İngiltere Premier Ligi, İspanya La Liga, Fransa Ligue 1, İtalya Serie A, Spor Toto Basketbol Ligi, TurkishAirlinesEuroleague, ATP Masters 1000, Wimbledon Tenis Turnuvasını ayağınıza getirerek keyfinize keyif katacaktır.
Muhteşem içerikleriyle harika bir deneyim yaşamanıza imkan tanıyacak olan Digitürk, birbirinden özel avantajları doğrudan satış kanalı ile evinize getirecektir. Digitürk ile farklı bir deneyim yaşayabileceğinizi unutmayın. Hemen en yakın bayilerimize gelerek aboneliğinizi başlatabilir ve uygun fiyatlara abonelik işlemlerini tamamlayarak Digitürk’ün büyülü dünyasına ilk adımı atabilirsiniz.