Kamuoyunda CZN Burak lakabıyla bilinen fenomen Ünlü şef Muhammed Burak Özdemir ile görüşmek için Kayseri'den İstanbul'a doğru 8 gün önce yürüyerek yola çıkan "Yürüyen adam" isimli fenomen adayları 3 kafadar, 23 Nisan tarihinde Nevşehir'de konakladıktan sonra Aksaray'a geçtiler.

Aksaray'da verdikleri bir günlük molanın ardından tekrardan yola koyulan Yürüyen adamlar Sapmaz köyü yakınlarında yol kenarından ilerlerken canlı yayın açtılar.

O esnada sırt çantasıyla karayolu kenarında önden yürüyen arkadaşlarına kamyon çarptı. Çarpmanın şiddetiyle Turan yol kenarına savruldu. Canlı yayında o anlar kayıt altına alınırken ağır yaralı olarak Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan 36 yaşındaki fenomen burada yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Sosyal medyada "enerji içeceği" tanıtım videolarıyla bilinen Kayseri Bünyanlı olduğu öğrenilen vatandaşın vefatı sosyal medyada takipçileri ve tüm sevenlerini yasa boğdu.

CZN Burak lakabıyla bilinen fenomen Burak Özdemir'de şahsi hesabından yayınladığı mesajla; "Allah rahmet eylesin" taziyelerini bildirdi.