Eğer sonbahar, kayıp ve bir masal konum gibi hissediyorum alabilirsiniz bir yer ortasında ziyaret için egzotik bir yer arıyorsanız, o zaman Kapadokya'ya gitmek gerekir.

Bu Alice Harikalar Diyarında olmak gibi.

Bu nedenle, ben Apple son reklam büyüleyici Kapadokya balon uçuşları göstermiştir öğrenmek için sürpriz değildi.

"Ben Octobers olduğu yerde ben bir dünyada yaşıyoruz çok mutluyum," yazar LM Montgomery kez Albert Camus düşüş hakkında dedi "Sonbahar ikinci bahar her yaprak bir çiçek olduğu zaman," dedi, ve.

Kapadokya bir sonbaharda zevk için dünyanın en güzel yerlerinden olduğunu.

Arkadaşım Pazartesi sabahı Nevşehir havaalanından beni aldı, biz onun çömlek ünlüdür Avanos, Kızılırmak Nehri yakınında küçük bir kasaba, tarafından durduruldu. Orada çanak çömlek mağazaları ziyaret ve hatta çanak çömlek kendiniz yapmak için deneyebilirsiniz, bunları fotoğraf çekmek istiyorum, özellikle, sonra, Kızılırmak Nehri'nin yürüyüş ve ördekler ve kazlar besleyebilir.

Benim otel Göreme, peri bacaları ve bir masal yaşıyoruz sanki hissediyorum biri olarak adlandırılan doğal oluşumları ile çevrili bir şehirde oldu. Bu kayaya oyulmuş çok sayıda kilise ile, Göreme Milli Parkı için de ünlüdür.

Bu aslında ilk Hıristiyanlar tarafından korunması için kullanılan kiliseler bulunmaktadır.Burada bile Bizans sanatının güzel örnekleri bulabilirsiniz. Burada görülebilir Fresklerde sonrası putkırıcı sanat en önemli bazı örnekler olarak kabul edilir.

Bu ev, kilise Kayseri St Basil (Caesarea) emrinde dördüncü yüzyılda Kapadokya'nın kayalara oyulmuş olduğu düşünülmektedir.

Milli park açık hava müzesi gerekçesiyle içindeki Kiliseler yanı sıra, aynı zamanda uzaklıkta şehir Göreme sadece yarım mil olan Nazar Kilisesi ve Gizli Kilisesi, görebilirsiniz.

Sen Göreme veya diğer yakın kasaba birçok restoran bulmak ve yerel Türk yemekleri tadını çıkarabilirsiniz. Oteller oldukça uygun ve rahat, ve çoğu kaya heykel vardır.

Bir büyüleyici gün batımı görmek istiyorsanız,, Uçhisar ziyaret sadece bir kaç kilometre uzakta Göreme gelen ve inanılmaz Uçhisar Kalesi ile tanınan olabilir.

Sıcak hava balonu uçuşları: Ve burada seyahatin en güzel parçasıdır.

Bölgede sıcak hava balonu uçuş 1980'lerde başladı. Bazı onlar biraz tehlikeli olduğunu düşünüyor olsa bile, gerçek şu ki, bu kadar değildir. Bu yıllarda, sadece birkaç balon çöker meydana gelmiştir. Son Kazanın ardından geçen, balon uçuşları ile ilgili sıkı güvenlik yönetmeliklerine tanıtıldı olabilir.

Ben Anatolian Balloons ile bir balon uçuş katıldı ve 24 yaşındaki pilotu, Seyit Erköse röportaj.

O pilotlar bir balon pilot olmak en az altı ay için tren için gerekli olduğunu söyledi. Uçuş sırasında, ona yardım ve aynı zamanda yaptığını her şeyi kontrol kim Erköse hemen yanında başka bir pilotu vardı.

Bir rahatsızlık olarak gelebilir balon yolculuğu için tek dezavantajı, ben evet, gerçekten dondurma, söyleyebilirim 5 am uyanmak olmasıdır. Eğer balon uçuş için bekleme alanı gittiğinizde, size sıcak içecekler ve bazı aperatifler hizmet vermektedir. Ama bekleme alanında herhangi bir ısıtıcı ve gerçekten soğuk.

Balon uçuşları böylece başlar nedeni erken onlar etkili çalıştırmak için istikrarlı rüzgarlar ihtiyaç vardır. Gündoğumu izleyen saat uygun, istikrarlı rüzgarlar bulmak için en iyisidir.

Eğer hava balonu uçuş fiyatları uçakta bir uçuş olduğu gibi olduğunu keşfettikleri zaman sürpriz olmayın.

Biraz pahalı ve 130 Euro'dan az olamaz. Fiyatları şirket ve hizmetlere göre değişir. Bir 60 dakikalık uçuş bir kişi için 130-225 Euro arasında mal olabilir. İndirimler özellikle büyük gruplar için, her zaman mümkündür.

Erköse yüksek uçuş fiyatları nedeni giderleri nedeniyle olduğunu söylüyor. "Biz sadece bir uçuş için propan gaz altı kutu kullanın" dedi. Daha sonra personel giderleri vardır. Şirketlerin otellerden yolcu almak ve daha sonra yolculuktan sonra onları geri almak. Bir yer ekibi doldurmak ve balon aşağı çekmek yardımcı olur. Şirketler her balon için en az iki pilot olması gerekiyor.

Kapadokya 20'den fazla sıcak hava balonu şirketleri şimdi vardır. Her gün, 100'e yakın balon Kapadokya gökyüzünde görünür. Güvenli mi? Erköse bu olduğunu söylüyor.

Balon olarak, en fazla 2.500 metre kadar yükseklikte, gökten Kapadokya'nın tüm görebilirsiniz.

Bir balon uçuş sonra, 30 kilometre uzakta Göreme gelen Derinkuyu, yer altı şehri görmek tavsiye ederiz. Eğer giderseniz, tünellerde kaybolmak yok böylece yeraltı şehirde işaretleri takip emin olun.

Derinkuyu 1963 yılında keşfedildi. O zamandan beri, arkeologlar üzerinde çok daha fazla araştırma yapmadım. Bu güvenlik nedeniyle Hititler tarafından yapıldığı düşünülmektedir.Ayrıca aynı amaç için erken Hıristiyanlar tarafından kullanılan olduğu düşünülmektedir.

Uzmanlar, yeraltı şehri Bizans ve Roma dönemlerine hem de belirtileri taşır inanıyoruz.Yeraltı şehri kazılmamış parçaları dahil olmak üzere yaklaşık 60 metre derinliğinde ve,, bu dört kilometre kare kapsar. Ama yeraltı şehri sadece sekiz kat kadar çıkarılmıştır. Bu nedenle sahip kaç kat bilinmemektedir.

Eğer tarihi ve büyüleyici doğal güzelliği hem de egzotik bir yerde vakit geçirmek istiyorum, ve sadece kaybolmak isteyebilirsiniz nerede, ben Kapadokya denemek söyleyebilirim.

http://www.todayszaman.com/news-329721-cappadocia-best-place-to-get-lost.html