Ürgüp Belediyesi, Kültür ve Turizm alanında Ürgüp’ün tanıtımı kapsamında 30 Ocak-2 Şubat 2014 tarihinde İstanbul Beylikdüzü’nde gerçekleştirilecek olan 18. EMİTT 2014 Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na katılacak.

30 Ocak-2 Şubat 2014 tarihlerinde İstanbul’da TÜYAP-Beylikdüzü Fuar alanında düzenlenecek olan Türkiye’nin, Doğu Akdeniz ve Avrasya’nın en büyük turizm fuarı olan 18. EMİTT 2014 Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda, Ürgüp’ün tarihi, turistik ve kültürel değerlerinin tanıtımını gerçekleştirilecek.

Kapadokya bölgesi fuarda Kapadokya Turizm Alt Yapı Hizmet Birliği (KAPHİB)’nin katkılarıyla valilik, turizmciler ve belediyelerin bir arada olacağı stantla tanıtılacak. 

18. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMİTT 2014’te Destination Kapadokya, yurt içinden ve yurt dışından katılacak olan turizm profesyonellerine ve ziyaretçilerine bölgeyi en iyi şekilde tanıtmak için, 3. salonda 30 metrekarelik özel tasarımlı 3940 nolu stant ile fuara katılacak.

Fuar süresince bölgemizin sahip olduğu tarihi, turistik ve kültürel değerleri ile turizm potansiyeli, görsel ve basılı tanıtım materyalleri ile en güzel şekilde sergilenecek, ziyaretçilere yöresel ürünlerden ikram edilecek. Ayrıca fuar süresince Ürgüp’ün gezi rehberi ile tanıtım broşürleri dağıtılacak.

18. EMİTT 2014 Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarının geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi hem İlçemizin el sanatları ile tarihi, turistik ve kültürel değerlerinin tanıtılmasında hem de bölgemizde bulunan otel ve seyahat acentelerimizin yeni müşterilerle tanışma ve bir araya gelme yönünde önemli bir katkı sağlayacağı düşünülmektedir.

Haber:Faruk Özzengin