Nevşehir’in kayadan oyma eğlence merkezleri ve butik otelleri ile ünlü Ürgüp ilçesinde yılbaşı gecesi için rezervasyonlar dolma noktasına geldi.

Kapadokya'nın kalbi Ürgüp'te bulunan işletmeler, yılbaşı hazırlıklarını tamamladı. Bölge genelindeki işletmelerin şu ana kadar yapılan rezervasyonlarla yüzde 85 doluluk oranına ulaşırken Ürgüp'deki kayadan oyma eğlence merkezleri ve butik otellerde ise yer kalmadı. 

Yeni yıla özel bir yerde, özel bir mekanda girmek isteyen yerli ve yabancı turistlerin ilk tercihlerinden biri olan Ürgüp'de yoğun olarak bulunan Türk geceleri ile ünlü kayadan oyma eğlence merkezleri, restoranlar ve butik oteller oluyor. Bu merkezler misafirlerini yılbaşında özel sürprizlerle ağırlayacak. 

Kayadan oyma butik otelleri ve eğlence merkezleri ile restaurantları ile ünlü Nevşehir’in Ürgüp İlçesinin Belediye Başkanı Fahri Yıldız, İlçelerinde bulunan tesislerin yılbaşı için tam kapasite hizmet vereceklerini açıkladı. Ürgüp'te butik tabir edilen mağaradan oyma oteller, restaurantlar ve eğlence merkezlerinin yoğunlukta olduğunu ifade eden Başkan Yıldız, bu yılki yılbaşı için Turistik konaklama tesislerimizde Doluluk %85 olduğunu bildirdi.