Assuva Savunma Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Başbuğ, FİB Haber.Com İnternet Gazetesini ziyaret ederek gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ile görüştü.

Eski dostlar FİB Haber'de buluştu...

Gazetemize nezaket ziyaretinde bulunan Assuva Savunma Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Başbuğ'u FİB Haber Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı karşıladı.

FİB Haber.Com İnternet Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı tarafından ağırlanan Nevşehirli gurumuz Assuva Savunma Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Başbuğ; "Gerçek dostluk, aradan yıllar geçse de, kaldığı yerden devam edebilendir. Bu bağlamda Fikret Çapacı ile dostluğumuz yıllar öncesine dayanan gerçek dostluk. Çok güzel anılarımız geçti bundan sonra da Allah'ın izniyle birlikte çok güzel yıllarımız olacak" dedi.

Nevşehirlilerin sesi, gözü ve kulağı olarak FİB Haber.Com ekibine teşekkürlerini ileten Başbuğ," Biz şehir dışında yaşayan gurbetçiler olarak Nevşehir ve bölgemiz hakkında tüm gelişmeleri www.fibhaber.com dan öğreniyoruz. Bu manada çok kutsal bir görev ifa ediyorsunuz. Sizi ve ekibinizi tebrik ediyor çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum" dedi.

Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren FİB Haber.Com İnternet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı'da, "Assuva Group Yönetim Kurulu Başkanı değerli dostum Remzi Başbuğ kardeşimi haber merkezimizde misafir ediyoruz. Savunma sanayimize yapmış olduğu katkılardan dolayı  kendisine teşekkür ediyorum. Nevşehir'e yapacağı dev yatırımın da şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum." dedi.

Başbuğ, ziyaretin sonunda Nevşehir ve Kapadokya tanıtımına katkıları adına FİB Haber Merkezi Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı'ya plaket takdim etti.

 Ziyaret günün anısına çekilen fotoğraf ve iyi dilek, temennilerle sona erdi.